Kitálalt az egykori Nagy Ő: ennyi pénzt kapott a műsorért

Kaitlyn Bristowe
Vágólapra másolva!
A szerződésről sokat tárgyaltak.
Vágólapra másolva!

Kaitlyn Bristowe elárulta, mennyit keresett az amerikai Nagy Ő című műsorban való szereplésével. A most 37 éves hölgyet az ABC csatornán futó The Bachelor tizenkilencedik évadának versenyzőjeként ismerhették meg a nézők, majd a The Bachelorette tizenegyedik évadában már főszereplőként kereste a szerelmet a tévéképernyőn.

Forrás: Kaitlyn Bristowe/Instagram

Ez volt az első olyan évad, hogy a producerek nem tudtak dönteni Kaitlyn Bristowe és Britt Nilsson között, ezért a műsorban résztvevő 25 férfinak kellett döntenie. Végül több férfi szavazott Kaitlynre, aki most egy podcast adásban felfedte, kezdetben 40 000 dollárt (13,6 millió Ft) ajánlottak neki a műsorért - írja a Ripost.

- mondta az egykori Nagy Ő, akinek azonban azt tanácsolták, fogadjon ügyvédet a több pénz reményében.

Hozzátette, akkoriban abból az 1500 dollárból (510 ezer Ft) élt, amit a csatorna még korábban fizetett neki, amikor a The Bachelor előző évadában szerepelt. Így az ügyvéd előlegét is csak az apja anyagi segítségével tudta kifizetni. A szerződésről sokat tárgyaltak.

Az egyik executive producer azt mondta nekem: "Van egy ügyvéded, és ennyi pénzt kérsz? Sajnálom. Azt hittem, ez a szerelemről szól" – emlékezett vissza Kaitlyn.

"Ez a szerelemről és a pénzről szól, oké? Nekem most kéz a kézben járnak" - válaszolta akkor a producernek. Hozzátette, csak akkor vállalja el a műsort, ha annyit fizetnek neki, mint The Bachelor egykori sztárjának, Chris Soulesnak, akivel még a 19. évad versenyzőjeként randizott.

- jelentette ki Kaitlyn, hivatkozva a korábbi Nagy Ők 75 000 és 100 000 dollár közötti fizetésére.