Megszólalt a terhességéről szóló pletykákról Megyeri Csilla

Megyeri Csilla
Vágólapra másolva!
Már többször felmerült a babavárás témája Megyeri Csillánál, de korábban azt nyilatkozta, hogy egyelőre nem érzi még készen magát arra, hogy anya legyen. Egyelőre párjával, Molnár Zsolttal még a házasságot tervezik, de azt sem sietik el, inkább pénzügyi helyzetüket igyekeznek erősíteni. Most mégis megdöbbentő képet mutatott magáról, ami elindította a találgatásokat.
Vágólapra másolva!

Megyeri Csilla nemrég elárulta, hogy még nem sietnek a családalapítással, ugyanis pénzügyi helyzetüket próbálják erősíteni párjával, Zsolttal, hogy születendő gyereküknek mindent meg tudjanak majd adni. Másrészt úgy érzi, még nem érkezett el az ideje annak, hogy anyává váljon.

Emiatt elmentem családállításra is, hogy miért van az, hogy ezek az anyai ösztönök nem jönnek. Nem feltétlenül velem van a hiba, lehet, hogy ezt én hozom, a különböző traumákat, transzgenerációs mintákat" - magyarázta korábban Megyeri, aki most mégis terhesnek tűnik egyik legújabb fotóján. A pletykákra azóta már reagált az infulenszer egy ideigelnesen elérhető Instagram-történetben és cáfolta, a babavárás hírét.

"Megnyugtatok mindenkit: HA babát várnék... akkor nem Martinivel a kezemben vigyorognék... Ígérem, más lesz majd a kezemben - mondta a félreérthető képről, amin csak egy rosszul sikerült pózban fotózta le magát állításai szerint. Azt nem tudni, ezzel meggyőzte-e a követőit, de talán épp így akarta elterelni a gyanút a növekvő terhes hasáról.

Megyeri Csilla Forrás: Megyeri Csilla Instagram

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva tekinthető meg.