Cristiano Ronaldo a nemi szervét fogdosta, így hergelte az ellenfél szurkolóit - videó

fbl Horizontal FOOTBALL
Nassr's Portuguese forward Cristiano Ronaldo reacts after being injured during the Saudi Pro League football match between Al-Hilal and Al-Nassr at the Prince Faisal Bin Fahd stadium in the capital Riyadh on April 18, 2023. (Photo by Fayez Nureldine / AFP)
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo szaúdi klubja, az al-Nasszr kínos vereséget szenvedett a bajnokságban. Az al-Hilal ellen 2-0-ra elveszített mérkőzés azonban nem csak emiatt maradt emlékezetes, hanem azért is, mert az ötszörös aranylabdás a nemi szervét fogdosta, miközben levonult a pályáról.

Ronaldo ezúttal sem tudott gólt szerezni, azonban egy durva szabálytalansággal sikerült felhívnia magára a figyelmet, ellenfelét a nyakánál fogva rántotta le.

A Mandiner megírta, hogy a portugál szupersztárnak nem ez volt az egyetlen felháborodást keltő megmozdulása a találkozón, ugyanis

a nemi szervét fogdosva vonult le a pályáról, ezzel hergelve az ellenfél szurkolóit.

Ronaldo klubja sorozatban második bajnokiján maradt nyeretlen és egyre távolabb kerül a bajnoki címtől. Az al-Nasszr jelenleg hárompontos hátrányban van az éllovas al-Ittihad együttesével szemben, ráadásul egy meccsel többet játszott legfőbb riválisánál.