C. Ronaldo 107 perc alatt sem lőtt gólt, helyette inkább durván megfojtotta az ellenfelét - videó

fbl Horizontal
Nassr's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (2nd-R) reacts after a free kick during the Saudi Pro League football match between Al-Hilal and Al-Nassr at the Prince Faisal Bin Fahd stadium in the capital Riyadh on April 18, 2023. (Photo by Fayez NURELDINE / AFP)
Vágólapra másolva!
A szaúd-arábiai labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában a Cristiano Ronaldóval felálló al-Nasszr 2-0-ra kikapott a címvédő al-Hilal otthonában.

A vendégek új vezetőedzővel, a 49 éves horvát Dinko Jeliciccsel vágtak neki a meccsnek, aki a menesztett Rudi Garcia helyére érkezett.

Cristiano Ronaldo a szezonban a 11. bajnoki mérkőzésén lépett pályára, de ahogy legutóbb, úgy most sem tudta góllal (csak egy utólag visszavont lesgóllal) segíteni a csapatát. A rijádi találkozón azonban ez, és a teljes al-Nasszr gólképtelensége vereségbe is került, ugyanis

Odion Ighalo 40. és 62. percben értékesített büntetője után pont nélkül utazhatott haza a portugál játékos klubja.

Ronaldónak a gól helyett egy szabálytalanságról volt emlékezetes a mérkőzés, amikor az 57. percben szinte megfojtotta, és a nyakánál fogva rántotta le ellenfelét – az ötszörös aranylabdás sárga lapot kapott érte.

A meccset végül a 108. percben fújta le a játékvezető.

A vereségével az al-Nasszr hátránya maradt 3 pont az egy meccsel kevesebbet játszó, listavezető al-Ittihaddal szemben, míg az al-Hilal a siker ellenére maradt a tabella negyedik helyén.