Vágólapra másolva!
Rendkívül eseménydúsan telt a keddi nap a hazai és a nemzetközi sportvilágban egyaránt, most egy helyen mutatjuk meg az április 18-án történt legfontosabb és legérdekesebb sporthíreket.

A labdarúgó NB II-ben listavezető DVTK edzője, Szergej Kuznyecov a kiesés ellen küzdő Mosonmagyaróvár elleni bajnoki után meghökkentő nyilatkozatot adott élő adásban. A miskolci együttes ingerült trénere az ellenfelet és a bírót szidta.

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Fegyelmi Bizottsága (FEB) a Debrecen két játékosát, Ferenczi Jánost és Dzsudzsák Balázst súlyosan megbüntette a Puskás Akadémia elleni bajnokin történt események miatt.

Dzsudzsák Balázst súlyosan megbüntette az MLSZ Forrás: dvsc.hu

Hatalmas fordulat következhet a nemi erőszak miatt továbbra is börtönben ülő brazil válogatott sztárfocista, Dani Alves ügyében, ugyanis a Barcelona korábbi klasszisát az egyik barátja mentheti meg.

A paraguayi labdarúgó-bajnokságban a 39 éves legendás támadó, Óscar Cardozo olyan szemtelen gólt lőtt, hogy attól mindenki ledöbbent a stadionban.

A Liu testvérek után újabb kiváló magyar sportoló vált országot, ugyanis a női birkózó-válogatottunk egyik vezéregyénisége, Németh Zsanett végleg hátat fordított Magyarországnak.

Sajnos a keddi nap sem telt el halálhír nélkül, életének 30. évében meghalt Viktorija Gyivak, az orosz női kézilabda-bajnokságban szereplő GK Asztrahanocska irányítója. Valamint szintén életét vesztette egy észak-írországi hegymászó a Himalája egyik leggyilkosabb hegyén.