Akkora gólt lőtt a 39 éves legenda, hogy mindenki ledöbbent a stadionban - videó

fbl Horizontal
Paraguay's Libertad Oscar Cardozo celebrates after scoring against Bolivia's Jorge Wilstermann during their closed-door Copa Libertadores round before the quarterfinals football match at the Defensores del Chaco stadium in Asuncion, on November 25, 2020. (Photo by Nathalia Aguilar / various sources / AFP)
Vágólapra másolva!
A paraguayi labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában a Libertad hazai pályán 4-0-ra legyőzte a Resistencia csapatát. A találkozó hőse a 39 éves legendás támadó, Óscar Cardozo volt, aki két góllal vette ki a részét a sikerből, a második találata pedig olyan szinten szemtelen volt, hogy az pillanatokon belül be fogja járni a világot.

A vendég Resistencia kapusa egy 17 méteres szabadrúgásnál felállította a sorfalat, Óscar Cardozo pedig közvetlenül a labda mögött állt. A játékvezető a sípjába fújt, a kapus pedig úgy gondolta, hogy Cardozo majd hátralép párat, hogy lendületet vegyen a szabadrúgás előtt. Azonban a 39 éves támadó álló helyzetből benyeste a labdát a jobb felső sarokba mindenki legnagyobb megdöbbenésére.