Megint meztelenkedik Emily Ratajkowski - fotók

Emily Ratajkowski
Vágólapra másolva!
A leginkább a melleiről ismert modell feministának tartja magát, de azért újra ledobta a ruháit.
Vágólapra másolva!

Emily Ratajkowski akkor vált igazán ismertté, amikor szerepelt – vagyis inkább nagyrészt meztelenül táncikált – Robin Thicke Blurred Lines című slágerének videóklipjében. Bár a videóklip méghozta számára a vágyott népszerűséget, évekkel később arról vallott, hogy a forgatás, a klip és Thicke személye is részét képezte az ő saját #metoo történetének.

Azóta többször hangoztatta, hogy magát feministának tartja, 2018-ban például a radikális baloldali aktivista Amy Schunerrel együtt tartóztatták le egy tüntetésen.

Megszólalásaiban többször kitér arra, hogy mennyire zavarja, hogy a világ csak a teste és főleg a mellei miatt figyel rá, szerinte ezzel tárgyiasítják őt, nehezményezte azt is, hogy az elmúlt hónapokban a sajtó főleg csak a randizási szokásairól írt.

Ratajkowski feminizmusa, woke-szimpátiája és önérzetes megszólalásai ellenére most egy Marc Jacobs reklámban vetkőzött le.

Az új kampány célja a nemek nélküli kifejezésmód és az egyéniség ünneplése.

A divatmárka sajtóközleményében a következőket írta: „A kollekció a márka központi értékeire és esztétikájára épít; a nemek nélküli kifejezésmód felfedezése és az egyéniség ünneplése a könnyedén vagány utcai ruhadarabokon keresztül, amelyeket a jól ismert, láncmintás MARC JACOBS felirat díszít.”

Ratajkowski egy magas derekú nadrágot vett fel, melleit csak a karjával takarta és egy sor, állítólag stílusos ruhát viselt a fotózáson.

Az már biztos: Ratajkowski egyéniség, a topless pózolás jól áll neki, azt pedig, hogy ez utóbbi hogyan fér össze az önérzetes feminizmusával, biztosan megtudjuk majd egy következő memoárjából.

Alig várjuk!