Vágólapra másolva!
Nem sikerült a visszatérése Dárdai Pálnak a Hertha BSC kispadjára: a sereghajtó berlini csapat hazai pályán 4-2-re kikapott szombaton a Werder Brementől a német labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában. A vereség után a magyar edző már vasárnap edzést tartott a játékosainak, amelyről egy kis idő elteltével ki is dobta az egyik játékosát.

A Bild információja szerint vasárnap

reggel még igazán el sem kezdődött az első edzés a Hertha 4-2-es hazai vereségét követően, máris nagyon feszült lett a hangulat az edzőpályán.

A lap szerint a bemelegítés után körbe állt a csapat, majd Dárdai Pál így szólt az egyszeres horvát válogatott játékosához, Ivan Sunjichoz - aki tegnap nem volt ott a Werder elleni keretben: :

Dárdai Pál kidobta az edzésről Ivan Sunjicot Forrás: BILD/Matthias Koch

Sunjic egyedül futott le a pályáról, és nem válaszolt a kérdésekre. A Bild megtudta: a fegyelem hiánya miatt külde le Dárdai a játékosát.

A 26 éves Sunjic - aki a Birminghamtől kölcsönben szerepel Berlinben - 18 Bundesliga-meccsen lépett pályára, de csak nyolcszor volt kezdő -, így nagy valószínűséggel a Hertha nem él a nyáron a 2 millió eurós vételi lehetőséggel.