Hihetetlen, hogy mit pletykálnak Peller Mariannról

peller mariann
Vágólapra másolva!
A műsorvezető tavaly jelentette be, tizenkét év után elválnak férjével. Összehozták egy ismert magyar férfivel, most vele kapcsolatban terjeng egy durva pletyka.
Vágólapra másolva!

Október végén közölte követőivel Peller Mariann, véget ért a házassága. Egy fekete fotót tett ki, amihez ezt írta:

A helyzet önmagában is fájdalmas, szomorú és nehéz. Ezért hálásan köszönöm mindenkinek - beleértve a média munkatársait is - az emberséget, tapintatot és megértést azzal kapcsolatban, hogy egyik fél sem szeretne erről a nyilvánosság előtt beszélni" - írta oldalán. A televízióst hírbe hozták a magyar Jason Momoával, Megyeri Balázzsal, aki akkor így nyilatkozott:

"Diplomatikusan azt mondanám, mint az amerikai politikusok: sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom. Mariann arra kért minket, tartsuk tiszteletben, hogy nehéz időszakon megy keresztül, ezért mást nem szeretnék mondani. Ha ő később mégis beszélne erről, akkor ez változhat" – mondta a férfi, azonban lehet, hogy mára már nincs minden rendben közte és az édesanya között.

Forrás: Peller Mariann - Instagram

A Redditen terjed egy pletyka, miszerint Peller Mariann valószínűleg beperelte a férfit. Erről a Bors írt, munkatársuk meg is kereste a két hírességet. Megyeri Balázs úgy fogalmazott, hosszabb időt igényel az ügy kifejtése. Peller Mariann pedig egy kis idő után ezt mondta: