Bohár Dániel: A baloldal már a gyerekeket is felhasználja

Bohár Dániel 888 borító jó
Vágólapra másolva!
Nem mondanám, hogy eddig ne merítette volna ki több alkalommal is az ízléstelenség határát a baloldal, de a gyerekek felhasználása erőszakos módon politikai célból az tényleg a legalja.
Vágólapra másolva!

A Momentum hetek óta tartó mániája, hogy szerda reggelente kordont próbálnak bontani a Budai Várnegyed egy építési területén. A mai napig nem tudták felfogni, hogy ahol építkeznek, ott az építkezést el szokták zárni. Ezt a hisztit több alkalommal is megtették, de ahogy esetükben lenni szokott, semmi értelme és haszna sem volt.

Emiatt a baloldali háttéremberek úgy döntöttek, hogy ezt az egészet fel kellene turbózni. Fotók bizonyítják, hogy Somogyi Zoltán, a legújabb háborúpárti dollárokból fizetett kampány megalkotója személyesen igazította el Pankotai Lilit. Pankotai az, akit a baloldal most valamiféle hazai Greta Thunbergként próbál előretolni. Nyilván az ötlet érthető, ha nem ment a "forradalomcsinálás" a politikusoknak, akkor majd menni fog a gyerekek mögé bújva. Legalábbis ezt gondolják.

Somogyi Zoltán felvázolta, hogyan is kell a tüntetésen viselkedni, a diákok pedig néhány nap múlva végre is hajtották a feladatot. Sajnálom, mert a baloldal most egy olyan politikai játszmában használja fel őket, aminek jó vége nem lehet. Illetve a fiatalok láthatnák azt is, hogy ugyanezek a politikusok az elmúlt években ugyanezt a forgatókönyvet már csomószor elsütötték. Hol van most Nagy Blanka például?

A baloldal célja, hogy destabilizálja Magyarországot és a magyar kormányt. Ez egy ismert nemzetközi forgatókönyv, színes forradalomnak nevezik a módszert. A destabilizációnak, majd az ebből következő hatalomátvételnek egyetlen célja van. A baloldal akar hatalomra kerülni, hogy a dollármilliókért cserébe azt tegyék Magyarországgal, amit a globalista megrendelők akarnak. Ebben az esetben belesodorni minket a háborúba. Na, ez az, amit a magyarok nem fognak hagyni.