Megyeri Csilla elárulta, mikor szeretne gyereket

Megyeri Csilla, Molnár Zsolt, Nyerő Páros
Vágólapra másolva!
Nemrég azt rebesgették a követők, vajon várandós-e Megyeri Csilla. Egyik fotóján ugyanis úgy tűnt, igen.
Vágólapra másolva!

Megszólalt Megyeri Csilla azzal kapcsolatban, párjával mikor szeretnének gyereket. A celeb úgy fogalmazott, nem zavarja, mikor ezzel kapcsolatban kérdezik, de igazából unja már a témát.

Természetesen mi is vágyunk erre Zsoltival, de semmiképp nem társadalmi nyomásra vállalunk majd babát" – mondta a Blikknek a celeb, hozzátette, tapasztalta már, hogy vannak, akik elítélik azt, aki harmincon túl még nem szült.

Forrás: RTLKLUB

Úgy gondolom, mindenkinek a saját döntésére kell bízni, hogy mikor érzi úgy, hogy mind mentálisan, mind anyagilag készen áll a babavállalásra. Fontosnak tartom, hogy az anyagiak megteremtése mellett lélekben teljes mértékben felkészüljek az anyaszerepre. Éppen ezért járok családállításra, aminek a segítségével oldani tudom a múltban engem ért fájdalmakat, problémákat" – árulta el Megyeri Csilla, aki azt is elmondta, édesanyja is elmúlt harminc, amikor ő született, kapcsolatuk pedig jobb nem is lehetne, egymás legfőbb bizalmasai. A törődés anya és gyermeke között szerinte nem korfüggő.