Nagy bejelentést tett Mohamed Fatima a Fekete Vonat-botrány után

Mohamed Fatima
Vágólapra másolva!
Tiszta lappal indulna a Fekete Vonat-botrány után Mohamed Fatima, ennek érdekében új zenekart alapított.
Vágólapra másolva!

Mohamed Fatima mostantól saját zenekarával áll majd színpadra, csupa olyan zenésszel, akiket régóta jól ismer, együtt nőttek fel a nyolcadik kerületben. A banda tagja többek között Dopeman öccse, a Kicsi Dope-ként ismert Pityinger Péter is, a szezont egy budapesti klubkoncerttel nyitnák.

Mohamed Fatima Forrás: Instagram/Mohamed Fatima

"Ha őszinte akarok lenni, soha nem éreztem még magam ilyen jól a színpadon. A Fekete Vonat koncertjével életemnek egy szakasza lezárult, és valami újba kezdtem új emberekkel. A dalok úgy szólalnak meg ebben a formációban, hogy el sem hiszem, fantasztikusan érzem magam a színpadon.

Így a közönség olyan oldalamat ismerheti meg, amit eddig soha, a vicces, a bolondos, az énekes és a rapper énem egyszerre lesz jelen a koncerteken" – mondta Fatima az új projektjéről a Blikknek.

"Dalok tekintetében elsősorban a saját slágereim közül válogattunk a koncertprogramba a Ragyog a szívem lemezemről, de a Fekete Vonat legismertebb slágereit is feldolgoztuk, és új szerzemények is helyet kaptak a műsorban. A zenekar tagjai egytől egyig fantasztikus művészek, azonnal volt közöttünk kémia, Kicsi Dope-pal és a többiekkel pedig nemcsak szakmailag, emberileg is nagyon jól működünk együtt. A koncertjeinken pedig vendégként Dopeman is feltűnik majd" – tette hozzá.