Árulja luxuslakását Ozzy Osbourne és felesége

Ozzy Osbourne
5516356 31.05.2018 Singer Ozzy Osbourne during a ceremony to sign his star on the Walk of Fame at the Vegas Crocus City. Vladimir Astapkovich / Sputnik
Vágólapra másolva!
Ozzy és Sharon Osbourne kilenc évvel ezelőtt vásárolta azt a nyugat-hollywoodi luxuslakást, melyet most piacra dobtak.
Vágólapra másolva!

Ozzy és Sharon Osbourne 4,8 millió dollárért (kb. 1,6 milliárd forint) árulja azt a Nyugat-Hollywoodban található luxuslakást, melyet a zenész és felesége kilenc éve vásárolt, akkor 4 millió dollárért – írja a Dirt.com.

Az ingatlan a sztárok által kedvelt Sierra Towers nevű társasház 10. emeletén található, és a lakásban elsősorban a pár lánya, Kelly Osbourne lakott az évek alatt. Az épületben egyébként olyan sztároknak van lakása, mint Cher, Sandra Bullock, Matthew Perry, Adam Sandler vagy Courtney Cox.

Az Osbourne házaspár által árult lakást a leírás szerint felújították, és a 197 négyzetméteres lakóterében két hálószoba, illetve három fürdőszoba található. A lakás egyik különlegessége, hogy a padlótól a mennyezetig érő ablakok pompás kilátást kínálnak a környező hegyoldalra és a város fényeire.

A lakás havi fenntartási költsége 3849 dollár (kb. 1,3 millió forint), amely magában foglalja a társasház exkluzív szolgáltatásait. Ezek közé tartozik a felügyelt lobbi, a parkolószolgálat, valamint a 24 órás biztonsági- és portaszolgálat. Emellett benne van az árban a medence és a spa, valamint a fitneszközpont és a konferenciaterem használatának lehetősége is.

A mostani eladó lakás mellett Osbourne-ék egy további ingatlant is birtokolnak ugyanabban a társasházban. Ez a kisebb lakás, melyet tavaly vásároltak 2,3 millió dollárért, egyelőre nem eladó.

Noha a házaspárnak ezen kívül is van egy háza az Egyesült Államokban, nemrég bejelentették, hogy a régóta tulajdonukban lévő angliai birtokukra költöznek.