Szexre kényszerítettek egy hatévest a társai

Vágólapra másolva!
A tankerület még nem adott megfelelő válaszokat.
Vágólapra másolva!

Minden szülő egyik legrosszabb rémálma, hogy valami rossz történik gyerekükkel és ők nem tudják megvédeni: Ezt a rémálmot élhette át egy texasi szülőpár, akiknek hatéves kislányát annak osztálytársai állítólag szexuális aktus imitálására kényszerítettek és azt videóra is vették – mindezt úgy, hogy közben egy tanár is tartózkodott az osztályteremben.

A Plainview Herald szerint a Plainview Déli Általános Iskolában kialakult helyzet miatt feldühödött szülők és a közösség tagjai a Plainview Independent School District (ISD) adminisztratív irodája előtt azért tüntettek, mert tudomásukra jutott, hogy egy hatéves diákot osztálytársai szexuális aktusra kényszerítettek.

„Egy 6 éves olyan dolgoknak volt kitéve, amelyeket még a felnőttek is nehezen tudnának feldolgozni - nyilatkozta a Heraldnak egy másik általános iskolai diák tiltakozó szülője. „Ez a legrosszabb trauma, ami érhet valakit és ráadásul kihat mindenkire, a környezetében" – tette hozzá.

A hétfőn tiltakozó szülők állítólag azután értesültek az állítólagos április 19-i incidensről, hogy a tankerület felhívta az első osztályos lány szüleit. A körzetből érkező hívást követően a gyermek állítólag elmondta a családjának, hogy egy másik diák kényszerítette, hogy szexuális aktust hajtson végre.

Heather Gonzales, a 6 éves kislány idősebb unokatestvére elmondta a KCBD-nek, hogy a lány családja hirtelen változást észlelt a kislány viselkedésén, amik szorongásra utaltak és a lány gyomorfájásra is panaszkodott.

A kislány aztán állítólag elárulta, hogy egy fiú kikezdett vele az iskolai ebédlősorban, egy íróasztal alá húzták, és szexuális aktusra kényszerítették, miközben egy másik diák a körzet által kiadott iPaddel készített felvételt minderről.

„Azt mondta, hogy megütötte a verseskötettel" - mondta Gonzales, megjegyezve, hogy a videón látható, hogy a kislány mindent megtett annak érdekében, hogy kiszabadítsa magát. A lány elmondása szerint ennek ellenére nem tudott mit tenni, csak akkor szabadult ki, amikor elengedték.

Gonzales azt állította, hogy a tankerület nem adott megfelelő válaszokat, mindenre csak azt válaszolták, hogy „nem kommentálják az eseményt és nem mondhatnak róla semmit". A gyerek hozzátartozói őrjöngenek, úgy érzik tehetetlenek, nem akarják elhinni, hogy hiába teltek el hetek azóta, a kislány azóta is egy asztalnál kényszerül ülni a támadóival.

Állítólag a diákokat azóta külön osztálytermekbe költöztették, az üggyel pedig azóta foglalkoznak a gyermekvédelmi szervek – miután a videó nyilvánosságra került.

Úgy tűnik, hogy Amerikában mindent megtesznek azért, hogy a kiskorú gyerekek nemátalakítását megkezdhessék a szülő beleegyezése és tudta nélkül vagy azért, hogy szexuális kiegészítőket juttassanak el kiskorúaknak az LMBTQ jogok érdekében, de amikor egy hatéves gyerek esik szexuális bántalmazás áldozatává, azt inkább eltussolnák.