Bíró Ica: Nyugdíjas lettem, de a Metal Lady soha nem lesz néni

Bíró Ica
Vágólapra másolva!
Nyugdíjaskorba lépett Bíró Ica, de egyáltalán nem tétlen, új szakmában próbálja ki magát és amellett koncertezik is - írta a Blikk.
Vágólapra másolva!

Riporterként is dolgozik Bíró Ica, de foglalkoztatja a könyvírás is, ami műfaját tekintve "rémregény" lesz - írta a lap.

tovább kell pörögnöm, az elmúlt időszak történései miatt. Nincs is a kényelmes, láblógatós, jól megérdemelt pihenés a végigdolgozott évtizedek után" - mondta a lapnak.

Az egykori modell ma is méltán lehet büszke a külsejére, hisz az évek során szinte semmit nem változott. Mindez annak is köszönhető, hogy a mindennapjai része a mozgás. " A fittségemet annak köszönhetem, hogy ugyanakkora figyelmet fordítok a testi és a lelki harmóniámra.

ha néha felugrik pár kiló, idejében újrakezdem az odafigyelést a Megújulás programom szerint"- mondta a Vasárnapi Blikknek Ica.

A színpadra is visszatért

Bíró Ica énekesnőként is bizonyított az utóbbi évtizedekben,

nemrégiben pedig újra színpadra állt, a Stress együttessel kezdett koncertezni."

A Stress együttesnek köszönhető, hogy újra színpadra léptem a Metál Lady zenével, ami szintén plusz erővel és energiával lát el" - mondta, hozzátéve, hogy legközelebb május 23-án lépnek fel az együttessel.