Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Húszdolláros fülhallgatót készített a Skullcandy

skullcandy smokin buds true wireless earbuds vezeték nélküli fülhallgató bluetooth
Smokin' Buds True Wireless Earbuds
Vágólapra másolva!
Teljesen vezeték nélküli, a gyártó szerint jó minőségben kínálja az alapfunkciókat.
Vágólapra másolva!

Jó ideje kaphatóak tízezer forint környékén teljesen vezeték nélküli fülhallgatók, ám a hangminőségük és a használhatóságuk széles spektrumon mozog, ami nem könnyíti meg a szűk büdzséjű vásárlók dolgát. Az olcsón jó hangtechnikai megoldásairól ismert Skullcandy most új terméket dobott piacra számukra, állítása szerint a 20 dolláros, olyan nettó 7000 forintos Smokin' Buds True Wireless Earbuds ugyan csak az alap funkciókat nyújtja, de azokat próbálja a lehetőségekhez mérten legmagasabb színvonalon kínálni.

Smokin' Buds True Wireless Earbuds Forrás: Skullcandy

A vállalat tájékoztatása szerint korrekt hangzású termékről van szó, széles frekvenciatartományt képes megszólaltatni, a basszus sem hiányzik a repertoárjából. Aktív zajszűrésre nem futotta a büdzséből, de mindkét fülesben található mikrofon, az oldalaikon érintős vezérléssel állítható a hangerő és a hangszínszabályzó, felvehető a bejövő hívás, aktiválható a hangasszisztens.

Az IPX4 minősítésű Smokin' Buds egy töltéssel 8 óra lejátszási időt kínál, a gyári töltőtokban további 12 órányi lejátszásra elég energia tárolható. Teljes lemerülés esetén tíz percnyi töltéssel 2 óra lejátszási idő nyerhető, maga a töltőtok pedig USB-C kábelen keresztül tölthető. A füles Bluetooth 5.1 szabványú, a műanyag borítása 50 százalékban újrahasznosított műanyagból készült.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről