Erre nem számított senki, újra megküzd egymással az Exatlon két sztárja

Somhegyi Krisztián és Viczián Viktória
Somhegyi Krisztián és Viczián Viktória
Vágólapra másolva!
Egy Kihívó és egy Bajnok jutott be a Párharc döntőjébe. Somhegyi Krisztián Viczián Viktóriával, Mischinger Péter pedig Nyitrai Judittal az oldalán került be a TV2 műsorának döntőjébe.
Vágólapra másolva!

Az Exatlon All Star című műsorban már megküzdött egymással Somhegyi Krisztián és Mischinger Péter. A műugró a Bajnokok csapatának tagja volt, az informatikus pedig a Kihívóké. Egyikük sem nyerte meg a versenyt, most azonban előttük a lehetőség.

Forrás: Tv2

Dominikám jó párszor futottunk egymás ellen, de végül mindketten lemaradtunk a dobogóról. Ettől függetlenül más elánnal álltunk most a döntőben, nem tudnám az Exatlonhoz hasonlítani, tekintve, hogy ott nem jutottam el idáig, illetve az teljesen másfajta küzdelem volt – mondta a Borsnak Mischinger Péter.

Mi Jucival nagyon élveztük ezt a versenyt, és ez egyben egy visszaigazolás is volt a kapcsolatunknak.

Amikor már a döntőbe jutottunk, éreztünk egy megnyugvást is, hiszen az elsődleges célunkat ezzel elértük, de közben vérszemet is kaptunk. Összességében viszont én nagyon büszke vagyok magunkra, de főleg Jucira, hogy együtt végig mentünk ezen az úton, amit kijelöltünk magunknak – tette hozzá a sportoló.