Bérgyilkossal akarta megöletni randipartnere feleségét egy nő Tennesseeben

Vágólapra másolva!
Egy amerikai nő egy társkereső oldalon jött össze egy férfivel, de a férfi nem sokkal megismerkedésük után feleségül vett egy másik nőt. A hoppon maradt nő ezután úgy döntött, hogy bérgyilkost bérel fel, hogy megölesse a konkurenciát.
Vágólapra másolva!

Melody Sassert május 18-án tartóztatták le és jelenleg is előzetes letartóztatásban van, mivel a gyanú szerint bérgyilkost bérelt fel - írta az ABC News.

A vád szerint mintegy 10 ezer dollárnyi bitcoint utalt át az "Online Killers Market" nevű oldalra, cserébe azért, hogy megöljék a Match.com társkereső oldalon megismert randipartnere újdonsült feleségét.

Amikor a férfi elmondta neki, hogy feleségül akar venni egy másik nőt, Sasser a dark weben keresett megoldást.

Sasser 2022 őszén bejelentés nélkül jelent meg a házaspár új, alabamai otthonában.

- mondta Sasser a párnak, miután értesült az esküvői tervekről.

Nagyjából ebben az időben a férfi leendő felesége, akivel összejött, jelentette, hogy autójának mindkét oldalát megkarcolta egy ismeretlen elkövető - áll a feljelentésben.

Az újdonsült feleség emellett fenyegető hívásokat kapott lenyomozhatatlan számokról.

Sasser állítólag részletes információkat adott a felbérelt gyilkosnak a célpontról, többek között arról, hogy hol lakik, hol dolgozik és milyen autót vezet - közölték a hatóságok.

- írta ki Sasser a weboldalra.

A hatóságok azt mondták, hogy később a túraalkalmazáson keresztül megerősítették, hogy a Sasser által az "Online Killers Market"-nek megadott információk pontosak voltak.

Március végén a célpont még életben volt és Sasser türelmetlenné vált, így üzenetet küldött a dark webes oldal adminisztrátorának, hogy ellenőrizze a gyilkossági kérelme státuszát.

A nőnek csütörtökön kell megjelennie a szövetségi bíróságon.