Kiborult a TV2 sztárja, megrongálták a szülei sírját

Vajtó Lajos
Vágólapra másolva!
Vajtó Lajost nagyon megviselte, hogy megrongálták a szülei sírját, tövestől tépték ki róla a frissen ültetett virágokat.
Vágólapra másolva!

Fésűs Nelly férje, a Farm VIP-ben is látott Vajtó Lajos a Facebookon fotókat is mutatott arról, hogy valaki megrongálta a szülei sírját, kitépte a két nappal korábban ültetett virágokat.

Vajtó Lajos LifeTV

"Mélyen megdöbbentem a látványtól, lelkileg nagyon megviselt. Beszéltem utána egy virágossal, aki a környéken dolgozik. Elmondta, hogy ilyesmi nagyon sűrűn előfordul, és az ő üzletét is rontja a helyzet, a gyászolók ugyanis már nem merik megvenni a drága virágokat. Minek, ha úgyis ellopják őket? Elszomorító, mert én kifejezetten örömömet lelem abban, hogy gondozom a szüleim sírját. Emlékszem, szegény anyukám annak idején zárt sírt szeretett volna, úgy gondolta, úgysem lesz időm gyakran kilátogatni a temetőbe. Én viszont télen, nyáron ápolom a sírt, hiszen már csak így tudok hozzájuk kapcsolódni" – mondta a Borsnak Vajtó Lajos, aki egyébként azt tervezi, hogy kamerát szereltet fel a sírhelynél.