Ököllel és téglával verték össze apát, és fiát Budapesten

Vágólapra másolva!
Három segédmunkás támadt rá apára, és fiúra 2021 nyarán egy VI. kerületi építkezésen. Utóbbiak is az építkezésen dolgoztak. Az egyik testvér folyamatosan kötekedett a fiúval, aki nem is reagált. Ennek ellenére verték meg őt, és az apját. Az idősebb férfit brutálisan. 
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint a 3 férfi, akik testvérek két éve egy budapesti ház felújításán dolgoztak, mint segédmunkások. A brigád tagja volt még két másik ember is, apa, és fia.

Munka közben két fivér állt a felső szinten, egy emelettel alattuk apa és fia, legalul pedig a harmadik testvér. Deszkalapokat adogattak le, miközben a fiú észrevette, hogy a lába alatti egyik padlólap instabil, ezért, a fadarabokat úgy adta le, hogy az alsó szintén álló férfinak néhány lépést meg kellett tennie.

Forrás: Police.hu

Ez nagyon feldühítette, és belekötött a fiúba.

Többször is mondta neki, hogy emiatt még verekedni fognak.

A fiú nem válaszolt, folytatta a munkát. Ez még jobban feldühítette a kötekedő férfit, aki a zsebébe nyúlt a késéért. A fiú apja azonnal rászólt, hogy ezt fejezze be, ez egy munkahely.

A szóváltásra felfigyeltek a második emeleten dolgozó testvérek is, akik közül az egyik leszaladt, és a kötekedő fivérével együtt,

ütni kezdték a fiatalabb fiút, aki az ütések erejétől a földre esett, ahol többször is megrúgták, és ököllel tovább ütötték a testén és a fején.

A megtámadott fiú segítségére sietett az apja, aki megpróbálta a fiát felhúzni a földről. Pont ekkor ért le a harmadik testvér, aki azonnal

tiszta erővel fejbe verte egy téglával az idősebb férfit.

Ezután az egyik testvér meg is ütötte, és rúgta a földre rogyó férfit.

A még mindig földön fekvő fiú minden erejét összeszedve feltápászkodott, és lerángatta a támadót az apjáról. Az egyik testvér ezután még hozzájuk vágott egy kalapácsot.

A verés csak azért maradt abba, az építkezésen dolgozó egyik munkás rájuk kiabált.

Az idősebb férfi agyrázkódással, súlyos állapotban került kórházba. Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt tragédia.

A három támadó ellen most vádat emeltek.