Vágólapra másolva!
Tragédiával végződött egy Las Vegas-i legénybúcsú: két jármű is elütött egy 32 éves amatőr rögbijátékost, Chris Morant, aki a forgalmas autópályán próbált átkelni, amikor megtörtént a baleset.

A helyi rendőrség szerint a nyugat-yorkshire-i Wakefieldből származó Morant egy teherautó, majd egy autós is elütötte. A férfi azonnal meghalt - írja a Bors.

A gyászoló barátnője, Georgia Cooke elmondta, épp az összeköltözést tervezték.

"Csak tegnap beszéltünk az új otthonunkról és arról, hogy nemsokára beköltözünk, annyira izgatottak voltunk. Te voltál a legkedvesebb, leggondosabb és legönzetlenebb ember, aki mindent megtettél, hogy segíts a barátaidnak és a családodnak, amikor szükségük volt rád. Annyi tervünk volt a jövőnkkel kapcsolatban, megszakad a szívem, hogy ezek már nem valósulnak meg – zokogta Georgia, majd hozzátette: - Mindenki annyira szeretett téged, remélem, ezt felismerted. Tényleg nem tudom, mihez fogok kezdeni nélküled, annyira elveszettnek érzem magam, annyi boldogságot adtál nekem. Mindenki hiányozni fogsz, nagyon fogsz hiányozni. Jobban szeretlek, mint azt szavakkal ki tudnám fejezni, repülj magasan, bébi."

A Leeds United szurkolója, Chris a Westgate Common amatőr rögbi csapatában játszott. A holttestének az Egyesült Királyságba való visszahozatalának költségeire létrehozott adománygyűjtő oldalon már közel 30 000 fontnyi (kb. 12 millió forint) adomány gyűlt össze.