Ez így Ok?! – Fodor Imre átadta a stafétát Lolának

Lola (énekesnő)
Lola (énekesnő)
Vágólapra másolva!
Rendhagyó adással jelentkezett az Ez így Ok?!, az M2 Petőfi TV kedd esti beszélgetőműsora. Az állandó házigazda, Fodor Imre ezúttal a vendégszékben foglalt helyet Rátonyi Krisztával, akivel együtt vezetik a Duna magazinműsorát, a Nyár 23-at. A kérdező szerepét ezúttal Lola töltötte be, a nyárról és balatoni élményeiről faggatta a párost.
Vágólapra másolva!

Lolát, az M2 Petőfi TV műsorvezetőjét szokatlan módon az Ez így Ok?! kérdezőjeként láthatták a legutóbbi adásban a csatorna nézői. A kedd esti beszélgetőműsor eredeti házigazdája, Fodor Imre ugyanis a vendégek között foglalt helyet, hiszen a balatoni nyaralás témájában szakértőnek számít. Amellett, hogy elkötelezett belföldi vakációzó, már évek óta a Balaton északi partjának népszerű üdülőhelyén, Révfülöpön tölti a legmelegebb hónapokat, hiszen házigazdája a Duna népszerű nyári magazinműsorának. Fodor Imre állandó műsorvezetőtársával, Rátonyi Krisztával nosztalgiázott az egykori idilli nyarakról, amiket gyerekkorukban mindketten a magyar tenger közelében tölthettek.

Rátonyi Kriszta, Fodor Imre Forrás: MTVA

Még talán egyéves sem voltam, amikor az első nyaramat a Balatonon tölthettem. Csodás emlékeket őrzök a teraszon töltött vacsorákról, dinnyemajszolásról, zöldségszüretről. Később édesapám a Balaton mellé költözött, így mind a négy évszakban megcsodálhattam a tavat, a jegén tanultam meg korcsolyázni is" – emlékezett vissza az adásban Rátonyi Kriszta, aki az aktív kikapcsolódás híveként úszni és SUP-olni, a tóparton pedig jógázni is szokott.

Rátonyi Kriszta Forrás: Rátonyi Kriszta/Instagram

Fodor Imrével édesanyja szerettette meg a Balatont, aki szállodaigazgatóként dolgozott több szezonon át Balatonfüreden. Gimnazista korában a szülei megvásároltak egy kis házat Csopakon, innen az éjszakákba nyúló römipartikra emlékszik vissza a legszívesebben.

Csopak és környéke akkoriban egy békés üdülőövezet volt, nagyobb diszkók, szórakozóhelyek nem működtek. Mára rengeteget fejlődött az északi part, a strandok színvonalától kezdve a gasztronómián át a különböző programlehetőségekig" – mondta Fodor Imre, hozzátéve, hogy szerinte nemcsak az a nyaralás, ha felülünk a repülőgépre vagy a turistabuszra és több ezer kilométernyire utazunk, hanem ha az országhatárainkon belül felfedezzük a rejtett kincseket. A Nyár 23 június 17-én induló adásaiban épp ilyen tippeket adnak majd a nézőknek hétfőtől szombatig, délelőttönként a Dunán. Nyár 23 – a legjobb nyári témákkal hétfőtől szombatig 10 és 12 óra között a Dunán.