Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A lengyel bajnokhoz igazolt a Fradi válogatott focistája

Budapest, 2022. szeptember 11. A ferencvárosi Adnan Kovacevic (j) és a kisvárdai Jasmin Mesanovic a labdarúgó OTP Bank Liga 8. fordulójában játszott Ferencvárosi TC-Kisvárda Master Good mérkőzésen a Groupama Arénában 2022. szeptember 11-én. MTI/Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
A lengyel bajnok Raków Czestochowa a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a Ferencváros labdarúgócsapatától távozó bosnyák hátvédet, Adnan Kovacevicet.

Kovacevic május végén jelentette be, hogy szerződése lejártával három év után távozik a zöld-fehérektől, most pedig az is kiderült, hogy visszatér Lengyelországba, és a Raków Czestochowa csapatában folytatja pályafutását, miután 2+1 évre szóló szerződést írt alá a lengyel bajnokkal.

A 29 esztendős 11-szeres bosnyák válogatott védő 2020 nyarán a szintén lengyel Korona Kielce együttesétől érkezett a Ferencvároshoz, ahol háromszor nyerte meg az OTP Bank Ligát és egyszer a MOL Magyar Kupát.

"Örülök, hogy visszatérek Lengyelországba. Nagyon boldog vagyok és várom az új kihívásokat. A Raków minden szezonban egyre jobb, remélem, hogy a tapasztalatommal segíteni tudom a csapatot, és közösen elérjük a céljainkat" – nyilatkozta az aláírást követően Kovacevic.

Mindent egy helyen az Eb-ről