Borzalmas dolog történt Tina Turnerrel a halála előtt

Tina Turner
777219 01.12.1996 Tina Turner, the American singer, composer, acrtess, and dancer performed with gala concerts at the State Kremlin Palace. November 5, 6, 1996. Yuryi Abramochkin / Sputnik
Vágólapra másolva!
Lassan egy hónapja már, hogy meghalt Tina Turner, a legendás rockénekesnő, akinek nem volt könnyű a magánélete. Még élt, két fiát is eltemette, valamint első férjéről is nemrég árulta el, hogy sokáig bántalmazta őt. Halála előtt is a családjával történtek rázhatta meg őt, valószínűleg ez sem segített neki a felépülésben.
Vágólapra másolva!

A rock'n'roll királynőjeként emlegetett Tina Turner 83 éves korában halt meg svájci otthonában, bár súlyos betegségekkel küzdött, mint veseelégtelenség, korábban a rákot is legyőzte, de mégsem ezek okozták halálát. Képviselője pár nappal az énekesnőhalálát követően közölte, hogy Turner természetes halállal halt meg.

Most újabb információk láttak napvilágot Turner halálának körülményeiről, aki pár nappal korábban szörnyű híreket kapott egyik fiáról, Ike Turner Jr.-ról. A legendás rockénekesnőnek nem volt egyszerű élete, hiszen két fiát is el kellett temesse korábban: öt éve vesztette el idősebbik fiát, Craiget, tavaly decemberben a 62 éves Ronnie-t. Ezért is viselhette nehezen, hogy örökbefogadott fiával is gondok vannak.

Az énekesnő egyik adoptált fiát, a 64 éves Ike Turner Jr.-t az énekesnő halála előtt néhány nappal tartóztatták le, amikor egy igazoltatás során drogokat találtak nála. A férfi úgy igyekezett eltüntetni a nyomokat, hogy szájába tömte a drogokat, de sikertelen volt a próbálkozása.

- mondta a Page Sixnek a nyomozásban illetékes rendőrszázados. Ike Turner Jr. már anyja haláláról is a börtönben értesült és azóta is ott van, mivel senki nem tette le érte a hetvenezer dolláros óvadékot.

Tina Turner fiát épp az énekesnő halála előtt pár nappal fogta el a rendőrség Forrás: Getty Images/David M. Benett