Gáspár Evelin súlyos vádak miatt magyarázkodik

Gáspár Evelin
Vágólapra másolva!
Az utóbbi időben egyre több sztárt gyanúsítanak meg azzal, hogy valamilyen gyógyszer segítségével fogyott le, főleg a cukorbetegeknek felírt injekciókkal történő visszaéléseket követően. Azóta egyre többen kénytelenek magyarázkodni a fogyásukkal kapcsolatban. Bár Gáspár Evelin már évekkel ezelőtt megszabadult hatalmas túlsúlyától, mégis a mai napig meggyanúsítják, hogy gyógyszerek segítségével sikerült neki. 
Vágólapra másolva!

Újra felmerült a gyanú Gáspár Evelinnel kapcsolatban, hogy fogyasztószerek segítségével fogyott le, illetve azóta is azokkal tartja a súlyát. Sőt, sokak szerint már szinte csont és bőr, az egykori dundi kislány azóta sem hízott vissza, hanem egyre vékonyabb lett.

Gáspár Evelin most újra magyarázkodik fogyása miatt és tagadja, hogy bármilyen gyógyszer segítségét vette volna igénybe akár a múltban, akár most. Gáspár Győzőék idősebbik lánya idegesen jelentkezett a közösségi oldalán, mert ismét visszaéltek a képeivel. Már nem az első eset, hogy Gáspár Evelin engedélye nélkül, az ő fotóival reklámoznak bizonyos fogyasztószereket. Gáspár Evelin a saját közösségi oldalán magyarázkodott a hazug hirdetések miatt és tagadja, hogy ezekhez bármi köze volna.

(Kb. minden nap kapok emiatt üzenetet, hogy érdemes-e megrendelni.) Nem, mert kamu!" - írta dühösen egy korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben Gáspár Evelin, aki azt is megmutatta, hogy milyen edzéstervet tart, amivel kordában tudja tartani a súlyát.