Véget ért az idei Balaton Sound - fotók

Balaton Sound, balatonsound, 2023, fesztivál, balaton, péntek, nyár, buli, bulizás
Vágólapra másolva!
Idén 15. alkalommal rendezték meg a Balaton Soundot és a korábbiaknál is több nemzetközi sztár pörgette a legjobb szetteket, tovább bővültek az elektronikus zenei műfajok és az egyedi beach-party hangulatnak díszletet adó látványvilág is. A szervezők közölték, jövőre is lesz Balaton Sound, 2024. július 3-6. között.
Vágólapra másolva!

Véget ért a 2023-as Balaton Sound, ami idén is Zamárdiban került megrendezésre.

– mondta Filutás Anna, a Sound projektvezetője.

„Ez a legjobb fesztivál a világon!" – ezt mondta KSHMR, aki elmondása szerint „élete eddig legjobb show-ját" teljesítette, a show része volt Korda György Reptér című slágere is. Az amerikai DJ mind a négy napot a fesztiválon töltötte.

4 napos party Zamárdiban, a Balaton parton. Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

A fellépők között volt még Armin van Buuren, Justus, az Ofenbach duó, utóbbiak épp hogy odaértek a fesztiválra, miután a Párizsból induló járatukat törölték, majd az utolsó pillanatban bérelt magánrepülőre pedig nem találtak pilótát, így a következő, menetrend szerinti járattal indultak Budapestre. A landolás után pedig már csak másfél órájuk maradt, hogy a nagy forgalomban Zamárdiba érkezzenek a kezdésre, ezt azonban a szervezőknek sikerült megoldaniuk.

A projektvezető elmondta, hogy az aprólékos tervezés és a szolgáltatások és programok fejlesztése meghozta a várt eredményt és azt is megjegyezte, hogy a fesztivál megújulásával a látogatók összetétele is sokat színesedett.

Balaton Sound 2023. Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Idén debütált a ledfal hátterű Nagyszínpad, emellett drónshow és Balaton feletti tűzijáték is várta a bulizókat.

Napközben strandolás, este bulizás. Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Filutás Anna kiemelte a zamárdi közvéleménykutatás eredményét, miszerint jövőre július elején tartják majd a fesztivált, hogy az érettségizők se maradjanak le a fesztiválról.

2024. július 3-6. között Balaton Sound 2024.

„Köszönjük Zamárdi városának döntését, a lakosok elfogadó együttműködését, mi pedig igyekszünk olyan fesztivált szervezni jövőre is, ami a legkevésbé okoz kellemetlenséget a lakosoknak, és büszkén vall magáénak a város" - mondta a fesztivál projektvezetője.