Itt a legújabb hír Kucsera Gábor és Tápai Szabina válásáról

Tápai Szabina
Vágólapra másolva!
Év elején jelentette be Tápai Szabina, hogy tíz év házasság után elválik férjétől, Kucsera Gábortól. A hivatalos válás részleteiről egyikük sem beszélt, de most olyan dolog történt, ami arra utal, hogy mostanában véglegesíthették hivatalosan is az ügyet.
Vágólapra másolva!

Három közös gyerekük miatt igyekszik jó viszonyban maradni Kucsera Gábor és Tápai Szabina, az utóbbiról azok a hírek is felröppentek, hogy máris rátalált az újabb szerelem. Valószínűleg ezért is várja annyira, hogy hivatalosan is elváltnak nyilvánítsák őket. Nemrég azt nyilatkozta, hogy most sínen van az élete és örül az új kezdetnek.

Ha a múltban keresgélünk, könnyen bele is ragadhatunk... Egyelőre nem került fel a listámra az a terv, hogy újra férjhez menjek. Ami a gyerekvállalást illeti, azt hiszem, megálltam három gyereknél... örülök, ha őket felneveljük" - fejtette ki nemrég Tápai Szabina, aki nemrég a nevét is megváltoztatta a közösségi oldalain.

Az egykori kézilabdázó eddig Kucsera-Tápai Szabinaként volt megtalálható a közösségi médiában, azonban nemrég megváltoztatta lánykori nevére, Tápai Szabinára. A válófélben lévő házaspár egyelőre cáfolta, hogy elváltak volna, de valószínűleg hamarosan pontot tehetnek az ügy végére" - írja a Blikk.

Tápai Szabina megvált férje nevétől Forrás: Tápai Szabina/Facebook