Pár éve 140 millió eurót adtak volna érte, most ő is Szaúd-Arábiába igazolt

SS Lazio v US Cremonese - Serie A Soccer Serie A Olympic Stadium Lazio Calcio Italia SS Lazio Cremonese Sergej Milinkovic-Savic US Cremonese Stadio Olimpico Rome May 28 2023 Giuseppe Maffia/NurPhoto Horizontal GYPSY FOOTBALL SPORT
Sergej Milinkovic-Savic of SS Lazio looks on during the Serie A match between SS Lazio and US Cremonese at Stadio Olimpico, Rome, Italy on May 28, 2023. (Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto) (Photo by Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A szaúdi al-Hilal bejelentette, hogy megvette a Lazio szerb focistáját, Szergej Milinkovic-Savicot.

Az al-Hilal 40 millió eurót fizetett a római csapatnak a szerb középpáyásért, ami azért is érdekes, mert a Lazio elnöke, Claudio Lotito nemrég azt mondta, hogy a Milan pár éve még 140 millió eurót kínált a focistáért, akit akkor nem adott el.

Azóta sok minden megváltozott, a 28 éves középpáyásnak pedig már csak egy évig volt érvényes szerződése a Lazióval. A hírek szerint szezononként nagyjából 20 millió eurót fog majd keresni a focista, aki 2015-ben igazolt a Lazióhoz, ahol 341 meccsen 69 gólt szerzett.

Milinkovic-Savic új csapatában a csapattársa lesz a Chelsea-től szerződtetett Kalidou Koulibaly és a Wolverhamptontól érkezett Rúben Neves is.