A Microsoft nem kedvez tovább a barátoknak és a családoknak

microsoft xbox game pass ultimate friens and family
Fejenként kétezer forintba sem kerül majd az Xbox Game Pass Ultimate a családi és baráti előfizetéssel
Vágólapra másolva!
Nagyvonalú bocsánatkérő ajándékot kapnak a csoportos csomag előfizetői.
Vágólapra másolva!

Pár hónappal a szélesebb körű elérhetővé válását követően a Microsoft máris kivezeti az Xbox Game Pass Barátok és Család előfizetést. Az itthon február második felében debütált konstrukció havidíja 8390 forint volt, a fizetést végzett személy négy főt vonhatott be a kedvezményezettek körébe, így teljes kihasználtság esetén a csoport tagjai fejenként 1678 forintért juthattak hozzá az akkoriban 4190 forintos, nemrég viszont 4790 forintra emelt havidíjú Xbox Game Pass Ultimate-hez.

Túlságosan is kedvező ajánlat volt az Xbox Game Pass családi és baráti előfizetése Forrás: Microsoft

A csomag túl szépnek tűnt ahhoz, hogy igaz legyen, ezt belátva a Microsoft pénteken bejelentette a sürgős megszüntetését: már nem lehet előfizetni rá, július 17-től új tagok sem adhatóak hozzá a meglévő előfizetésekhez, augusztus 15-én pedig automatikusan megszűnik az összes előfizetés.

Ettől függetlenül a Microsoft nem szeretné, ha rossz szájízzel távoznának a csomagra benevezett ügyfelek, a fizetést végzők és a kedvezményezettek e-mailben kiküldött kód formájában nagyvonalú ajándékot kapnak. Amennyiben augusztus 15-én a fizetést intézett személynek egy hónapnál kevesebb kifizetett ideje volt hátra a következő terhelésig, akkor mindenkit 3 hónap ingyen Xbox Game Pass Ultimate illet, a hátralévő idővel pedig arányosan nő az ajándékba kapott előfizetés hossza.

A maximum azokat illeti, akik tíz hónapnál több előre kifizetett eléréssel rendelkeztek,

ők három év Xbox Game Pass Ultimate-előfizetést kapnak.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!