Brie Larson majdnem elveszti minden varázserejét a Marvelek előzetesében

Marvelek
Vágólapra másolva!
A tervek szerint  2023. november 9-től játsszák a magyar mozik a Marvel-univerzum 33. filmjét, a Marveleket, amelyben az Oscar-díjas Brie Larson visszatér szuperhősként, hogy ismét megmentse a világot. A friss előzetes elsősorban a látványra fókuszál, de azért kiderül belőle a film központi konfliktusa. 
Vágólapra másolva!

Sikeres, és ötletekben sem szegény film volt a Marvel Kapitány, amely 2019-ben érezhetően egy hosszabb, a címszereplő sztorijára fókuszáló filmfolyam nyitányának tűnt.

A leginkább Brie Larson és Samuel L. Jackson kettősére épülő film folytatása idén ősszel meg is érkezik a mozikba, a Little Woods (2018) és a Kampókéz (2021) alkotójának, Nia DaCosta rendezésében.

A friss előzetes alapján a Larson által életre keltett Marvel Kapitány/Carol Danvershez két másik szuperhősnő is csatlakozik majd: Ms. Marvel, azaz Kamala Khan (Iman Vellani), valamint Monica Rambeau (Teyonah Parris). A három szuperhősnő ereje a kék bőrű humanoid idegenek, a Kree invázióját lehetővé tévő féreglyuk vizsgálata során összeolvad, ezért meg kell tanulniuk együttműködni, elsőként – saját és az intergalaktikus érdekében is – rá kell jönniük, miért cserélnek helyet egymással a különböző dimenziókban, amikor erejüket használnák.