Balkezessé alakítható a Targus ergonomikus egere

targus ergoflip ecosmart egér
A talprész leszedésével és elforgatásával balkezessé konvertálható az ErgoFlip EcoSmart egér
Vágólapra másolva!
Nagyrészt újrahasznosított műanyagból készült, akár játékra is alkalmas.
Vágólapra másolva!

Nagyon ügyes egérrel állt elő a leginkább laptopos hordtáskáiról ismert Targus. Az ErgoFlip EcoSmart Mouse különlegessége, hogy lepattintható és elforgatva visszahelyezhető a burkolatának talprésze, így az ergonomikus formájának megtartása mellett „átkonvertálható" a többség által igényelt jobbkezes egérről balkezes egérré.

A vezeték nélküli egér további hasznos és vonzó tulajdonságokkal is rendelkezik: 85 százalékban újrahasznosított műanyagból készült, antibakteriális bevonatot kapott, támogatja az alacsonyabb energiaigényű Bluetooth LE adatkapcsolatot, továbbá szimultán három eszközhöz is hozzápárosítható.

A beépített akku helyett AA ceruzaelemről működtethető egeret ugyan általános használatra szánja a Targus, azonban állítása szerint a 4000 DPI felbontású infravörös szenzora miatt a többség számára játékra is megfelelhet, az optikai érzékelője szinte bármilyen felületen helytáll.

A Targus ErgoFlip EcoSmart Mouse (AMB586GL) forgalmazása már megkezdődött, Európában 67,99 euró, körülbelül 26 ezer forint az ajánlott fogyasztói ára.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!