Az a minimum, hogy eltöröm a karját! - indulatosan üzent Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián
Vágólapra másolva!
Ismeri a napokban összevert Megyeri Csillát és a vőlegényét.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, nemrég egy fesztiválon megverték a több valóságshow-ban látott Megyeri Csillát - méghozzá egy férfi ütötte meg. Az esetről itt olvashat hosszabban.

Állítólag Megyeri Csilla barátnőjének volt párja, aki bántalmazta az egykori műsorvezetőt Forrás: Megyeri Csilla Instagram

Zámbó Krisztiánnak is megvan a véleménye az esetről. „Hallottam a történtekről, és szeretném majd felhívni őket, hiszen jóban vagyok velük, különösen Zsoltival, de azt gondolom, most csörög eleget a telefonjuk, nem akarom én is zavarni Csilláékat. Bár a pontos részleteket nem ismerem, mélyen felháborít az eset!

Tudom, hogy vannak, akik szeretnek provokálni, de ez nem jogosít fel a bántalmazásra! Ha csak nem késsel támad a nő, nincs rá semmilyen mentség. Nem tartom ezt normálisnak. Pedig mennyien megteszik, ott az a sok családon belüli erőszak, s rengeteg esetre nem is derül fény" - mondta.

Zámbó Krisztián eltörné a támadó karját Forrás: Zámbó Krisztián/Instagram

"Az elkövetőnek vissza kéne kapnia, amit tett. Tudom, hogy az erőszak nem vezet jóra, de ilyen a habitusom. Ha az én szerelmemre emelne egy férfi kezet, az lenne a minimum, hogy eltöröm a karját. Persze a páromat, Zsuzsikát sem kell félteni: ha hozzám nyúlna nő, akkor ő biztos kikaparná a szemét!" - tette hozzá a Ripost megkeresésére.

Az esetről a cikk alatt olvashat hosszabban.