Drámai részletek: így kínozza a 88 éves Alain Delont a saját házvezetőnője

Hiromi Rollin, Alain Delon
Vágólapra másolva!
Nemcsak terrorizálta, nemcsak a leveleit olvasta el, nemcsak a gyerekeit zárta el Alain Delontól, nemcsak imádott kutyáját vitte menhelyre és próbálta elaltatni, hanem a pénzét is ellopta a nagy színésztől a házvezetőnője, Hiromi Rollin. Két éve állítólag élettársszerűség is, ez nehezíti a jogi harcot ellene. Egyelőre ami biztosnak tűnik, hogy több tízezer eurót eltüntetett Delon számlájáról. És minden bizonnyal el is tűnt. Az európai filmtörténet egyik legnagyobb színésze ősszel lesz 88 éves, és agyvérzése óta nagyon rossz fizikai állapotban van.
Vágólapra másolva!
Az Origo itt számolt be arról, hogy a 88 éves nagy színész „barátnője” hogyan terrorizálja Delont és zárja el a külvilágtól, valamint szeretett kutyájától. A színész gyermekei véget akarnak vetni ennek a borzalmas állapotnak és újabb feljelentést készülnek tenni a 60 éves segédrendezőnő ellen, akit apjukkal szembeni „erkölcsi zaklatással" vádolnak. Ezeket az állításokat persze Hiromi Rollin tagadja. Az eddig a háttérbe húzódó, ismeretlen, de a színészre fojtogató hatást gyakorló nő portréját a „Le Figaro” rajzolta meg.
Hiromi Rollin, Alain Delon Forrás: instagram.com
„Ez a nő folyamatosan elszigetelte Alain Delont közeli barátaitól, családjától, ehhez pedig mindenféle manővert és fenyegetést igénybe vett" - mondja Christophe Ayela, Delon gyerekeinek, Anouchka-nak, Anthony-nak és Alain-Fabien-nek az ügyvédje. Az ügyvéd a „gyengeséggel való visszaélés" elkövetésére gyanakszik, emiatt július 5-én a színész gyermekei feljelentést tettek Hiromi Rollin, Alain Delon „udvarhölgye" ellen, „erkölcsi zaklatás" és „levelezéssel való visszaélés" vádjával. Az iratokból az is kiderült, hogy maga Alain Delon is csatlakozott a perhez.
„Anouchka, Alain-Fabien és Anthony Delon is újabb panasz benyújtására készül, árulta el a család ügyvédje július 26-án a BFM hírtelevízió műsorában. A helyzet valójában rosszabb, mint amitől tartottunk - mondta. Rollin asszony távozása óta nagyon súlyos és új tényeket sikerült feltárni, emiatt új panasz benyújtására készülök". A hírcsatorna azt is megtudta, hogy Delon számlájáról nemrégiben több tízezer eurót loptak el.” Nem kérdés, hogy az azóta elmenekült házvezetőnő lopta el.

Házkutatás

Anthony Delon, Alain Delon és Nathalie Delon rendezőnő egyetlen közös gyermeke több ügyben tett feljelentést Rollin ellen, így „kiszolgáltatott személy elleni szándékos erőszak", „erkölcsi zaklatás", „gyengeséggel való visszaélés", „kiszolgáltatott személy bezárása" továbbá „állat elleni erőszak" vádjával. Utóbbi esetében Alain Delon szeretett kutyájára utalt, akit Hiromi Rollin szándékosan elvett Delontól és állatmenhelybe adott. Az orléans-i és a montargis-i (Loiret) csendőrség nyomozóbrigádja július 26-án szerdán házkutatást tartott Hiromi Rollin suresnes-i otthonában - közölte az AFP-vel egy, a nyomozáshoz közel álló forrás.
Alain Delon, Hiromi Rollin és Anthony Delon Jean-Paul Belmondo temetésén 2021. szeptember 10-én Forrás: AFP/Thomas Coex
A „Le Parisien” szerint a házkutatást megelőzően a csendőrök kihallgatták Hiromi Rollint, majd szabadon engedték. Ha hinni lehet az Alain Delonhoz közel állóknak, a japán-francia nő a színész 2019-es agyvérzése után kezdte rossz irányba befolyásolni a színészt. Először is beköltözött a férfi otthonába Douchy-ba, az 55 hektáros, Loiret régióban található birtokra, amelyet Delon még 1971-ben szerzett meg. Rolling célja ekkor még csak az volt, legalábbis hivatalosan, hogy gondoskodjon a színészről.
A cikk folytatódik, lapozzon!