Elképesztő dolog buktatott le egy pedofilt, aki majdnem száz gyereket erőszakolt meg

A rendőrség által megosztott kép
Vágólapra másolva!
Évekig tartó kitartó munkával bukkantak a nyomára az ausztrál nyomozók egy pedofilnak, aki gyermekotthoni gondozóként erőszakolt meg kislányokat. A férfit egy jellegzetes mintájú textil buktatta le, ami rajta volt a darknetre feltöltött pornográf felvételeken.
Vágólapra másolva!

Az ausztrál queenslandi rendőrség nyomozói 9 évvel ezelőtt olyan videofelvételeket és fényképeket fedeztek fel a világháló "sötét oldalán", a darkneten, amelyeken két kislány megrontása szerepelt.

Az egyik fotó hátterében volt egy jellegzetes mintájú lepedő, amely alapján tavaly a nyomozók áttörést értek el.

Megtudták a textil származási, illetve egykori használati helyét, ami egy brisbane-i gyermekgondozási központ volt. Az adatgyűjtés során került képbe az intézmény egyik akkori alkalmazottja, akit a rendőrök októberben őrizetbe vettek és aztán letartóztattak. A most 45 éves férfi házában közel négyezer megrontást ábrázoló gyerekpornó felvételt találtak.

A férfit ez alapján most 1623 rendbeli gyermekbántalmazással vádolják.

91 kislány lett az áldozata, közülük 87-en még 10 évesek sem voltak a megerőszakolásuk idején.

A lefoglalt anyagok alapján az egykori gondozó 136 rendbeli nemi erőszakot és 11 rendbeli nemi érintkezést valósított meg egy 10 év alatti gyerekkel. A pedofil férfi évekig dolgozott különböző gyermekgondozási intézményekben, de csak Brisbane-ben élte ki természetellenes vágyait. A megrontott gyerekek szülei idén értesültek arról, hogy mit tett a gyerekeikkel a férfi.

A rendőrség által megosztott kép Forrás: police.hu

Az ausztrál média már most a szigetország legdurvább pedofil sorozatelkövetőjeként tartja számon a pedofilt,

akit csak azért nem neveznek meg, mert nem akarják, hogy kiderüljön, pontosan melyik intézményben dolgozott.

– nyilatkozta az ügyben az ausztrál rendőrség.

Az ügy érdekessége még az, hogy a férfi mindössze 20 km-re tevékenykedett attól a helytől, ahol a rendőrök felfedezték a képeket a darkneten.