Stana Alexandra az Instagramon veszekszik egy kommentelővel

Stana Alexandra, Meggyes Dávid
Vágólapra másolva!
Stana Alexandra és Meggyes Dávid elég viharos körülmények között jöttek össze, hiszen mindketten házasok voltak. A táncosnő már külön élt férjétől, aki egy karibi hajóút miatt hagyta el feleségét, amikor összeismerkedett Meggyessel, aki Horváth Grétát hagyta el Stana Alexandra miatt. A viharos válás után ma már mindenkire rátalált a boldogság és csillapodtak a kedélyek, de a mai napig van, aki felhánytorgatja a párosnak a kezdeteket.
Vágólapra másolva!

A Dancing with the Starsból ismert Stana Alexandra tavaly év elején ismerte el, hogy Meggyes Dáviddal alkot egy párt. Azóta is nagyon boldogok együtt és rengeteg közös programot szerveznek, amiről gyakran mutatnak fotót a követőiknek is.

Legutóbb egy strandról jelentkeztek be együtt, ekkor nem is gondolták volna, hogy elszabadulnak az indulatok egy közös fotó miatt a közösségi oldalaikon. Az egyik követőjük ugyanis egy olyan megjegyzést tett Stana külsejére, amit Meggyes Dávid sem tudott szó nélkül hagyni.

- írta a kommentelő, aki ezzel kivívta a pár haragját.

„Én meg, mint Tom Cruise fiatalon. Te ostoba hülye" - írta Meggyes Dávid, akinek valószínűleg nagyon sértő volt ez a hasonlat, hogy a volt feleségéhez hasonlították mostani párját.

- reagált röviden Stana Alexandra, aki nem is tudta mire vélni ezt a megjegyzést, majd több követő is beszállt a vitába, akik szintén elképedtek ezen az ízléstelen megjegyzésen - írja a Bors.