Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Eltűnt, senki sem látta a Fekete Vonat botrányos tagját

Fehér Tibor Beat, Fekete Vonat
Vágólapra másolva!
Nehéz sorsra jutott a Fekete Vonat sztárja, Fehér Tibor Beat, aki az év eleji Aréna-koncerttől várta, hogy sorsa jobbra fordul. A számításaik nem jöttek be, a Fekete Vonat sztárjai összevesztek a koncertet követően, mely gazdasági csőd lett. Beatnek nemcsak karrierjében, magánéletében is rengeteg problémája volt, hajléktalanszállón élt egy ideig, majd egyre furcsábban kezdett el viselkedni. Ismerősei és követői is nagyon aggódnak érte, ugyanis két hete nem ad magáról életjelet.
Vágólapra másolva!

Ki sem látszott a botrányokból az idei évben egyre lejjebb csúszó Fehér Tibor Beat, akit a Fekete Vonat újabb feloszlása teljesen padlóra küldött. A rapper a koncerttől és az együttestől várta azt, hogy megoldódjanak magánéleti problémái, főleg a pénzhiány, melyet nem tudott megoldani. Állítólag feleségét megcsalta, így a házasságuk zátonyra futott, a nő nem bocsátotta meg neki a félrelépést. Beat úgy gondolta, hogy a Fekete Vonat-koncert után kapott pénzzel majd helyrehozhatja hibáit.

A botrányba fulladt Fekete Vonat-koncert. Beatet nagyon megviselte a történtek, hiszen ettől várta a megoldást anyagi problémáira Forrás: L.L. Junior Instagram

A rapper hajléktalanszállón húzta meg magát az év elején, ahol elég sokáig tartózkodott és állítólag sokat kért pénzt ismerőseitől, barátaitól. Voltak, akik elfordultak tőle emiatt, de olyanok is, akik segítettek neki és nemcsak lakhatást biztosítottak, hanem munkát is szereztek neki azért, hogy talpra tudjon állni.

Úgy tűnik, Beatnek mégsem ment a problémái megoldása, ugyanis legutóbb egy botrányos videó szivárgott ki egy vele készült intejrúról, melyen vállalhatatlan állapotban, felthetően drog és alkohol hatása alatt látható. A kétségbeesett rapperért most rengetegen aggódnak, hiszen egy baljós bejegyzést tett közzé a közösségi oldalán, majd teljesen eltűnt. Semmilyen életjelet nem ad magáról, nem posztol, nem veszi fel a telefont még a barátainak sem.

Tudom már az ég a határ, az élet után halál. De én az életet választom, de mi van akkor bátyja, hogy ha el kell mennem fiatalon? Ezt mond meg nekem, s ha meghalok testvér, sok virágot hozzál nekem" - olvasható a Beat által közzétett bejegyzés szövegében, mely sokakat megijesztett.

A rapperhez közel állók elmondásai alapján nem ez lenne az első eset, hogy alkotói szabadságra van szüksége és elzárkózik a külvilágtól, mégis aggodalomra ad okot, hogy egyáltalán nem tudják elérni őt semmilyen módon. Állítólag már egymás között riadóláncot hoztak létre ismerősei és barátai, hogy megtalálják a lelkiválságban lévő Beatet, aki a botrányos interjú után tűnt el teljesen az emberek szeme elől - írja a Bors.

Beat egyre rosszabb állapotban volt eltűnése előtt, teljesen lecsúszott. Barátai kétségbeesetten keresik facebook
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről