A magyar rajongók megszállták Billie Eilish budapesti hoteljét

Sziget, fesztivál, 2023, Billie, Eilish, 2023.08.15., hatodik nap, óbudai Hajógyári-sziget,
Vágólapra másolva!
Tegnap ért véget az idei Sziget Fesztivál, melynek utolsó napján Billie Eilish volt az egyik legnagyobb fellépő. Sokan már napközben elfoglalták a legjobb helyeket a nagyszínpad előtt, mások a reptéren és a szállodában próbáltak találkozni vele.
Vágólapra másolva!

Billie Eilishnak világszerte milliónyi rajongója van, ő volt az idei Sziget fesztivál egyik legjobban várt előadója. Több videó felkerült a TikTokra, melyben a hazai rajongók megmutatták, hogy sokan a reptéren várakoztak a gépre, mellyel Billie érkezett csak azért, hogy pár pillanatra testközelben találkozhassanak vele. Volt, aki nemcsak láthatta, de meg is ölelhette őt, örömkönnyek közt - szúrta ki a Blikk.

Forrás: Sziget Official

Akinek nem sikerült elcsípnie a repülőtéren, az a Gresham-palota előtt próbált találkozni vele, ahol elképsztően nagy tömeg alakult ki.

@billsvils Welcome to Hungary Billie!!! ❤️ #billieeilish#lovelybillieeilish#viral#fyp#billieeilishtour#hungary#szigetfestival#foryoupage#billsvils#welcometohungary#billie @BILLIE EILISH @szigetofficial ♬ eredeti hang – BILLIE EILISH - BILLIE EILISH