Horrorfilmbe illő jelenetek játszódtak le Komáromban, mindenki halálra rémülve nézte, hogy mi történik

Vágólapra másolva!
Targoncával nyomtak össze egy férfit két éve egy komáromi üzemben. Az egyik vezető utasította arra a a targoncát vezető férfit, hogy a targonca villájával nyomja össze azt a zsákot, amiben egy ember fekszik. A sofőr nem tudta, hogy mi van a zsákban. Az összenyomott férfi lábai lebénultak.
Vágólapra másolva!

A vádirati szerint egy komáromi csarnok építésén, az egyik takarítót – egyelőre nem tudni, hogy miért – a főnöke arra utasította, hogy másszon bele egy a szemét gyűjtésére szolgáló takarófóliába.

Forrás: Ügyészség

A férfi nem akart a zsákba lépni, de a főnöke betolta őt, majd intett a csarnokban munkát végző targoncásnak, hogy a targoncával menjen oda, és nyomja össze a zsákot.

A targoncát vezető férfi nem tudott arról, hogy a zsákban egy ember van, ezért a targonca villáival megkezdte a zsák összelapítását. Csak a zsákban lévő férfi kiabálására hagyta abba.

A főnök, és egy másik munkás kiszabadította a megsérült férfit a takarófóliából, a targoncát vezető férfi pedig hívta a mentőket.

Forrás: Ügyészség

Az összenyomott férfi sérülései olyan súlyosak voltak, hogy soha nem épült fel teljesen, a lábai lebénultak, de akár bele is halhatott volna.

Az ügyészség emberölés kísérlete miatt emelt vádat a férfi ellen, aki jelenleg Dél-Koreában, ismeretlen helyen van.

Azt is indítványozták, hogy a távollétében ítéljék végrehajtandó börtönbüntetésre és Magyarországról utasítsák ki.