Kiderült Pásztor Erzsi rákszűrésének eredménye

Pásztor Erzsi
Vágólapra másolva!
A Kossuth-díjas színésznő hamarosan 89. születésnapját ünnepli. A művésznő nem áll meg, a színpad élteti. Egészségére odafigyel, évente szűrővizsgálatokra jár.
Vágólapra másolva!

Kitűnő formában van Pásztor Erzsi. "Reménykedem, hogy jól vagyok. Most voltam rákszűrésen, amit minden nyáron megteszek. Szerencsére panaszmentes vagyok. Az eredmény csak néhány hét múlva derül ki, de a mammográfiám rendben van, negatív lett" – mondta a HOT! magazinnak a színésznő.

Reggel már előre izgulok, ha előadásom lesz, mert jó érzés. Utána fel vagyok dobva, nem tudok elaludni, olyan élményt ad, és egyszerűen felvillanyozza az embert. Napközben pedig intézem a dolgaimat: főzök, mert háztartást vezetek annak ellenére, hogy egyedül élek, illetve olvasok és keresztrejtvényt fejtek. Régen mániám volt a mosás, amit szerencsére már elhagytam. Szeretek mászkálni, nézelődni, olyan barátokkal összejönni, mint Tóth Enikő, Menszátor Magdi, Bajza Viki, Zsurzs Kati és Kovács Nóra. Nem könnyű megszervezni egy ilyen találkát, de mindig sikerül valahogy" – tette hozzá a Jászai Mari-díjas művésznő, akit tavaly nagy öröm ért: a Tolnay Klári Emlékháznak otthont adó Mohorán szabadtéri színpadot neveztek el róla. Idén megünnepelték a színpad egyéves fennállását.

"Zsurzs Kati barátnőm a Halhatatlanok Társaságának tagja lett, Vándor Évi pedig tavaly velem együtt kapta meg ezt a címet; ők nyitották az estét" – mesélte Pásztor Erzsi, aki, habár egyedül él, nem marad magára a színpadon túl sem.

Emellett kocsival közlekedem a városban, ami megkönnyíti az életemet. Óvatosan és vigyázva vezetek."

Forrás: Játékszín