Egyenruhában rabolt boltot a börtönőr

josh hardy pokemon
Josh Hardy börtönőr munka után beugrott a Walmartba Pokémon-kártyát lopni
Vágólapra másolva!
Műszak után, röviddel később a rácsok rosszabbik oldalán találta magát.
Vágólapra másolva!

A rendfenntartó szerveknél dolgozók egy része sem teljesen feddhetetlen, azonban teljesen érthetetlen, hogy mégis mit képzelt múlt szombaton egy amerikai börtönőr. Az Alabama állambeli Calhoun megye seriffhivatalánál dolgozott Josh Hardy a műszakja után, még egyenruhát viselve kora este besétált Oxford kisváros Walmartjába, majd a biztonsági őrök tekintetének kereszttüzében Pokémon kártyacsomagokat kezdett nyitogatni, a kártyákat a zsebeibe tömködte.

Josh Hardy börtönőr munka után beugrott a Walmartba Pokémon-kártyát lopni Forrás: Calhoun County Sheriff's Office

A dolga végeztével Hardy megpróbált egyszerűen kisétálni a szupermarketből, ám a biztonsági őrök felhívták a figyelmét, hogy ki kell fizetnie a megdézsmált kártyacsomagokat, mire szimplán kereket oldott. A seriffhivatal járőrei röviddel később rátaláltak egy étteremben a zsákmányával együtt, lopás vádjával letartóztatták, így kevéssel a műszakja után vissza is térhetett a munkahelyére, csak épp ezúttal a rácsok másik oldalára került, továbbra is egyenruhában.

„Óriási szégyent hozott ránk ennek az incidensnek a jelentése, Hardy munkaviszonya Calhoun megye seriffhivatalánál azonnali hatállyal megszűnt. Beszennyezte a szervezetünket és az összes rendfenntartó szerv megítélését. Seriffként megígértem, hogy átlátható leszek, az átlagos állampolgároknál magasabb elvárásokat támasztok a személyzetemmel szemben" – magyarázta Matthew Wade seriff az esettel kapcsolatos közleményében.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!