Vágólapra másolva!
Ha valamiről lemaradt volna, gyorsan összeszedtük a vasárnapi nap legérdekesebb történéseit, hogy szinte azonnal megtudja a legérdekesebb sporthíreket.

Halász Bence megszerezte a magyar küldöttség első érmét a budapesti atlétikai világbajnokságon, miután harmadikként zárt a férfi kalapácsvetés döntőjében. A magyar atléta a verseny után edzői, Németh Zsolt és Németh László társaságában adott sajtótájékoztatót a Nemzeti Atlétikai Központban. Halász fantasztikus eredménye után mégis bocsánatot kért.

María Pérez nyerte a vasárnapi program első versenyszámát, a női 20 kilométeres gyaloglást a budapesti atlétikai világbajnokságon. A győzelem pillanatában földre rogyott és zokogásban tört ki örömében és fáradtságában.

A budapesti atlétikai világbajnokságon a női távolugrás döntőjének első sorozatában Larissa Iapichino különleges módon érkezett meg a homokkal teli gödörbe, amiből szinte azonnal mém lett.

Messi csapata, az Inter Miami a Nashville elleni döntőben 1-1-es eredmény után tizenegyesekkel nyert vendégként a Ligák Kupája elnevezésű sorozatban. Az argentin aranylabdás egy nagyon sportszerű cselekedettel jelezte, hogy nem csak egyedül akar osztozni a sikerben, miután megszerezte első trófeáját új csapatával.