Egymillió forintot érő aranyhalat fogtak ki Magyarországon

aranyhal
Vágólapra másolva!
Egymillió forintot érő aranyhalat fogott az 55. Szegedi Ifjúsági Napokon (SZIN) a kétszeres utánpótlás csapatvilágbajnok, egyszeres egyéni vb-bronzérmes magyar versenyhorgász, Smányi Szabolcs.
Vágólapra másolva!

Az 55. SZIN-en a Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetsége (HECSMSZ) közreműködésével idén is jelölt „aranyhalak" kerültek a Partfürdő tómedencéjébe.

A fesztiválozók bemutathatták a horgásztudásukat egy 60 perces összefüggő horgászat során, a várható nyeremény pedig egymillió forint volt. A játék augusztus 26-án, szombaton 19 óráig tartott, és a SZIN Facebook-oldalán megjelentek szerint sikerült is horogra csalni az egyedi azonosítóval ellátott aranyhalat, így gazdára talált a fődíj – írja a Pecaverzum.

„Kifogták az egymilliós aranyhalat! Három év után először horogra akadt a kincset érő hal"

– közölték a fesztivál szervezői.

Az egymillió forint jogos tulajdonosa a kétszeres utánpótlás világbajnok versenyhorgász, Smányi Szabolcs lett. Korábban, 2021-ben és 2022-ben akasztották a nyakába a legfényesebben csillogó érmet, amelyet a magyar csapat tagjaként ért el - teszi hozzá a Blikk. Emellett csapatban 2018-ban és 2023-ban ezüstérmet nyert, 2021-ben pedig egyéniben ünnepelhetett bronzérmet.

(Cikkünk kiemelt képe illusztráció!)