Összeverték az utcán és halálosan megfenyegették az angol sztárcsapat focistáját - videó

Jamaal Lascelles, Newcastle United
HARRISON, NEW JERSEY - JULY 28: Jamaal Lascelles of Newcastle United reacts during the Premier League Summer Series match between Brighton & Hove Albion and Newcastle United at Red Bull Arena on July 28, 2023 in Harrison, New Jersey. Tim Nwachukwu/Getty Images for Premier League/AFP (Photo by Tim Nwachukwu / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A Premier League-ben szereplő Newcastle United csapatkapitányára, Jamaal Lascelles-re huligánok támadtak rá az utcán, akik a focistát és a testvérét is megverték és halálosan megfenyegették.

A botrányos eset órákkal a Manchester City ellen 1-0-ra elveszített mérkőzés után történt, amikor huligánok 6-8 fős csoportja megtámadta a Newcastle csapatkapitányát és a testvérét, valamint a baráti társaságukat. Az agresszív támadók Lascelles testvérét megsebesítették, az egyik barátjukat pedig eszméletlenre verték.

A szemtanúk szerint akkor szabadult el a pokol, amikor a 29 éves angol védő öccsét könyökkel torkon vágták.

A dulakodás során vodkás üvegekkel is dobálóztak a huligánok, Lascelles-t többen körbevették, a játékos fülsérülést szenvedett, ráadásul azzal is megfenyegették, hogy lelövik.

A focista földön fekvő barátját brutálisan arcon rúgták, aki ennek következtében 10 percig eszméletlen volt. A rendőrség később kiérkezett a helyszínre, és a hírek szerint végül senkit sem tartóztattak le, bővebb információk pedig még nem derültek ki a botrányos eset további fejleményeiről.

Forrás