Durva megjegyzéseket kapott Nádai Anikó a legújabb fotója miatt

Nádai Anikó
Vágólapra másolva!
Nádai Anikó az utóbbi időben rengeteg változáson ment keresztül, hiszen nem volt elégedett a külsejével. Bár általában rengeteg pozitív visszajelzést kapott a megjelenésére, őt ez sem győzte meg arról, hogy nincs szüksége plasztikai műtétekre. Sokan úgy gondolják, már átesett a ló túloldalára, a legújabb fotója alatt rengeteg kritikát kapott emiatt.
Vágólapra másolva!

Nádai Anikó sosem titkolta, hogy több plasztikai műtéten is átesett. Évekkel ezelőtt operáltatta meg melleit, majd az orrát is átszabatta. Nemrég a hosszú, fekete haját is rövidre vágatta, mert továbbra sem elégedett a külsejével. Most többen azt sejtik, hogy újabb műtéten is áteshetett, hiszen egyre felismerhetetlenebb az új fotóin.

- írta egy követője, de rengeteg hasonló vélemény született a kétgyerekes édesanya legújabb képe alatt.

Hol a bájos Anikó?" - nehezményezte valaki, aki szerint előnytelen Nádai számára ez az új stílus és régen sokkal természetesebb volt.

Bárki lehetne – itt van a gond! Eltűnt az egyéniség, a személyiség!" - idézi a Bors az éles kritikát egy másik kommentelő, de nagyon sokan vélekednek hasonlóképp.

Viszont voltak olyanok is, akik védelmükbe vették az édesanyát, aki valószínűleg a szülés után is megváltozhatott, nem biztos, hogy újabb műtéten esett át.

"Nem tudom mi történt, de a szülés után az arca teljesen megváltozott" - vetette fel egy másik követője.

- írta egy másik, aki szerint csak a smink miatt fest másképp Nádai Anikó, de így is nagyon szépnek találja.