Nacsa Lőrinc: Felháborító, hogy Donáth Anna álcivileknek szerez pénzt

Ukrán válság, 2022, Magyarország, Budapest, tüntetés az orosz nagykövetség épülete előtt, Andrássy út, tüntetés, Ukrajna, Donáth Anna
Vágólapra másolva!
Felháborító, hogy Donáth Anna álcivileknek szerez pénzt - mondta Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője vasárnapi, MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában.
Vágólapra másolva!

A KDNP frakciószóvivője a Magyar Nemzet oldalán szombaton a témában megjelent hírt úgy kommentálta, "a baloldal nyíltan azért dolgozik, hogy Brüsszel ne a magyar családoknak, pedagógusoknak és vállalkozásoknak járó pénzeket fizesse ki, hanem balliberális holdudvarukat tömje milliárdokkal".

- mondta Nacsa Lőrinc.

Kiemelte:

"Brüsszel a dollárbaloldal segítségével olyan álcivil szervezeteket pénzel, amelyek a nemzeti kormányok megdöntésében, a magyar dollárbaloldal hatalomra juttatásában érdekeltek, hiszen részesei a Soros-hálózatnak", és példaként az Amnesty Internationalt és a Magyar Helsinki Bizottságot hozta fel.

"Donáth Anna és a dollárbaloldal pedig büszkén vállalja, hogy mindent megtesznek azért, hogy a jogosan nekünk járó forrásokat a magyar családok és pedagógusok ne kaphassák meg, kerüljenek inkább az őket kiszolgáló NGO-khoz. Ez felháborító" - fogalmazott a frakciószóvivő.