Itt van Tóth Gabi és Majka minden eddiginél nagyobb botránya - videó

Sztárban Sztár leszek! TV2, TV2 zenés tehetségkutató, 2022.12.11.
Tóth Gabi, Köllő Babett, Pápai Joci, Majka,  Till Attila,
Vágólapra másolva!
Soha eddig nem látott feszültséget generált Tóth Gabi és Majka a Sztárban sztár leszek! válogatójában. Már megszokott, hogy évről évre összevesznek, majd kibékülnek, de a mostani vita már személyeskedésbe csapott át, Köllő Babettet is nagyon megsértették, Tóth Gabi pedig kiviharzott a stúdióból.
Vágólapra másolva!

Megelégelte Tóth Gabi, hogy minden esélyes versenyzőt lecsap a kezükről Majka, őt pedig nem hagyja érvényesülni. A válófélben lévő énekesnő azt nehezményezte, ha ugyanazokat a módszereket alkalmazza, mint mentortársa, akkor az elkezdi őt kritizálni, ő pedig ezért nem mer lépéseket tenni a versenyzők felé.

A vita odáig fajult, hogy Tóth Gabi - aki valószínűleg már a válogatók felvételének idején sem volt jó passzban a magánéleti problémái miatt - azt vetette Majka szemére, hogy miatta árad felé egyfajta rosszindulat a közösségi médiában, mert ő rossz színben tünteti fel őt.

- hangzottak el a durva vádak Tóth Gabi szájából Majka felé, majd a stúdióban valósággal megfagyott a levegő a kialakult kellemetlen helyzet miatt.

Tóth Gabi nem állt meg ennyinél, Köllő Babettet is belekeverte a vitába.

"Elegem van már belőled Majoros. Vitatkozzon veled a t*köm most már, de tényleg, megint velem kötekedsz.

Basszus, ne haragudjatok, de ez k****ra gáz" - mondta dühösen Tóth Gabi, aki ezzel vérig sértette Köllő Babettet, aki egy darabig hallgatott, de nem tudott elmenni szó nélkül emelett. Az énekesnő azért borult ki teljesen, mert úgy érezte, hogy Köllő Babett vetett fel egy problémát, majd nem állt ki a véleménye mellett, majd Majka úgy tett, mintha Tóth Gabi kezdeményezte volna a vitát.

- mondta Majkának Tóth Gabi, majd valóban kiviharzott a stúdióból, de a vita tovább folytatódott.

Végül Majka igazat adott Tóth Gabinak Köllő Babettel kapcsolatban, amire a színésznő is reagált.

- magyarázta Köllő, aki kicsit megsemmisülve érezte magát a helyzetben és Pápai Jocinak is élesen odaszúrt, hogy miért marad ki mindig a konfliktus helyzetekből.