Soros szervezetei irányítják a dollárbaloldalt és a dollármédiát

Gyurcsány Ferenc, Dobrev Klára, DK, Demokratikus Koalíció, Március 15., beszéd, Egyetem tér, 2023.03.15.
Vágólapra másolva!
A baloldali pártok egy intellektuális sivatagban bolyonganak, csupán szemlélőik a közéleti folyamatoknak. Az aktív, cselekvő ellenzéki politika centrumában a dollármédia és a Soros-féle civil szervezetek képviselői helyezkednek el – jelentette ki Rotyis Bálint az Origónak adott interjúban. A Nézőpont Intézet elemzője arról is beszélt, hogy a jelenlegi baloldali elit az elmúlt 13 évben számtalan alkalommal megbukott, így kijelenthetjük, hogy már a baloldali szavazók sem tartanak igényt erre az elitre. Az elemző hozzátette azt is, hogy a baloldal felismerte, hogy azok a gyerekek, akik még az iskolapadot koptatják, nagyon könnyen befolyásolhatóak, így a politikai pedofília a baloldali eszköztár szerves részévé vált. Ezek a fiatalok nem ismerik fel időben, hogy egy egyszerhasználatos, eldobható politikai termékként kezelik őket a baloldalon – tette hozzá.
Vágólapra másolva!

A Momentum Mozgalom politikai szövetségesként tekint a Soros György által támogatott és a helyi civil szervezetekre isderült ki Donáth Anna egyik korábbi interjújából. A Momentum EP-képviselője egyértelmű sikernek nevezte a „jászberényi modellt", vagyis azt, amikor a baloldali pártok helyi civil szervezetek színeiben juttatnak be képviselőket az önkormányzatokba. Ez egyrészt miért aggályos, másrészt a baloldal miért a civileket használja fel politikai céljai elérése érdekében?

A jelenlegi baloldali elit az elmúlt 13 évben számtalan alkalommal megbukott, így kijelenthetjük, hogy már a baloldali szavazók sem tartanak igényt erre az elitre. Donáth Anna és társainak válasza erre nem az, hogy visszalépnek, hanem álságos módon civilnek tűnő szervezeteket tolnak az emberek arcába, és így próbálják meg politikai céljaikat megvalósítani.

Ezzel a stratégiával egyrészt becsapják azokat az ellenzéki szavazókat, akik változást követelnek a baloldalon, másrészt a baloldal természetes megújulását is akadályozzák.

Ez egy igen kétségbeesett stratégia, hisz a baloldali pártok lényegében azt üzenik, hogy még a saját pártlogójukat is szégyellik használni.

Alapesetben miért fontos a civilek aktivizmusa? Miért jó, ha van civil társadalom?

A civil társadalom megléte rendkívül fontos, hisz a helyi ügyek intézésében megkerülhetetlen szerepük van, sőt, akár olyan országos ügyekre is fel tudják hívni a figyelmet, ami elkerülte a professzionális pártok figyelmét a politikai versengés közepette. Ebből kifolyólag egy jól működő civil társadalom tökéletesen ki tudja egészíteni a politikai pártok programjait és szoros szövetséges lehet a közjó szolgálatában.

Ma Magyarországon ugyanakkor nem ezek a szervezetek kapják a figyelmet, hanem sajnos olyan civilnek hazudott csoportok, melyek politikusokat bújtatnak, vagy globalista spekulánsok érdekeit hajtják végre.

A fentebb már említett baloldali módszer miért álságos, és hogyan alakítja át, valamint teszi tönkre a civilek erőfeszítéseit? Joggal feltételezhetjük, hogy kiüresítik ezen „intézmény" létjogosultságát?

Azzal, hogy a baloldal álcivilekkel lépett szövetségre rendkívül sokat ártott a civil társadalomnak, hisz az emberek bizalma megrendült a civilekben. Egyre több civilnek tűnő szervezetről derül ki, hogy szorosan kötődnek bukott baloldali politikusokhoz, külföldi milliárdosokhoz és brüsszeli bürokratákhoz. Magyarországon ez az álcivil réteg oda jutott, hogy nemcsak kiegészíti a baloldali pártokat, hanem gyakran átveszi a helyüket és a politikusok helyett politizálnak.

Ezeknek az álcivileknek a közjó semmit sem jelent, azért kapják Soros milliárdjait, hogy megbuktassák a nemzeti kormányt, és hogy a baloldali pártok inkompetenciáját valahogyan ellensúlyozzák.

Sok olyan fiatalt láttunk az elmúlt években, akik "politikai celebbé" váltak, a baloldal használta, majd eldobta őket. Nagy Blanka, Pankotai Lili, de folytathatnánk még a sort. Mi az oka, hogy a dollárbaloldal a fiatalokkal akar egy úgynevezett áttörést elérni?

Pankotai Lili Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

A baloldal felismerte, hogy azok a gyerekek, akik még az iskolapadot koptatják, nagyon könnyen befolyásolhatóak, így

a politikai pedofília a baloldali eszköztár szerves részévé vált. Ezek a fiatalok nem ismerik fel időben, hogy egyszer használatos, eldobható politikai termékként kezelik őket a baloldalon.

A vesztesei ennek a politikának végső soron a Nagy Blankához és a Pankotai Lilihez hasonló fiatalok, akik néhány hétnyi népszerűségért cserébe akár a tanulmányaikat is képesek feláldozni.

Visszatérve Donáth Anna kijelentésére: annyiban mégis különbséget tesz a civilek kapcsán, hogy azon helyi szerveződéseket, amelyek politikával foglalkoznak, éppolyan partnernek tekinti, mint a szövetséges pártokat. Tulajdonképpen kijelenthetjük, hogy napjainkra a dollármédia és a civil szervezetek átvették a baloldali politikai pártok helyét? Ők artikulálják az álláspontjukat, míg a baloldali pártok közben egyre kevésbé láthatóak?

A baloldali pártok egy intellektuális sivatagban bolyonganak, csupán szemlélőik a közéleti folyamatoknak.

Az aktív, cselekvő ellenzéki politika centrumában a dollármédia és a Soros-féle civil szervezetek képviselői helyezkednek el.

Baloldali képviselők a botránykeltésre utaznak Forrás: Origo

Mindez a baloldali pártok egyértelmű kudarcának a jele, de

a jól fizető képviselői pozíciók ahhoz túlzottan kényelmes életet biztosítanak, hogy a baloldali politikusok feladják a megmaradt mandátumaikat.

Hová vezet mindaz, amiről eddig beszéltünk? Illetve hogyan kommentálná Márki-Zay Péter korrupcióba való keveredését, ugyanis jogerősen elítélték a helyi buszközlekedés kiszervezése miatt?

Márki-Zay Péter tökéletes példája annak, milyen is az, amikor politikusok civil szervezetek és egyesületek mögé bújnak. Márki-Zay Péter, a komplett baloldal miniszterelnök-jelöltjeként hozzájárult ahhoz, hogy a választási törvények kiskapuit kijátszva külföldi érdekcsoportok beavatkozzanak a magyar választásokba.

Nincs annál elszomorítóbb, amikor a mértéktelen hatalomvágy arra vesz rá egy egész politikai oldalt, hogy saját hazájuk önállóságát kiárusítsák globalista érdekcsoportoknak.

A magyar emberek szabadságának védelme érdekében és saját hazánk szuverenitásának megőrzése céljából világos választóvonalat kell húzni a politika és a civil társadalom közé.

Nem bízhatunk a baloldalban, hisz aki egyszer kiárusítja saját hazáját, az képes újra megtenni.