Kirakták az első keretből az edzőt megsértő Manchester United-focistát

fbl Horizontal
Jadon Sancho of Manchester United celebrates after scoring during the friendly football match between Manchester United and Arsenal at MetLife Stadium in East Rutherford, New Jersey, on July 22, 2023. (Photo by Leonardo Munoz / AFP)
Vágólapra másolva!
Bár a Manchester United nevezte a 25 fős Premier League-keretbe, a klub döntésének értelmében Jadon Sancho nem készülhet együtt az első csapattal.

A 23 éves szélső az Arsenal ellen elveszített bajnokit követően tett sértő megjegyzést Erik ten Hag vezetőedzőre a közösségi médiában, és bár a posztot gyorsan törölte, a helyzet mégis elmérgesedett.

A The Athletic információi szerint Sanchót - aki szerepel a klub 25 fős Premie Legau nevezési listáján - kizárták az első keret edzéseiről, csak a klub akadémiájának pályáit veheti igénybe.

Sancho szerint Ten Hag valamiért őt tette meg bűnbaknak, amit abból vezetett le, hogy a holland nyilvánosan kritizálta az edzésmunkáját. Sanchót azonnal bocsánatkérésre szólította fel a klub, amit ő megtagadott és azóta sem volt hajlandó rá, aminek most látja a következményét. Amíg nem kér bocsánatot, addig - nevezési lista ide vagy oda - nem fog bekerülni a csapatba, a hétvégi Brighton elleni mérkőzésről is lemaradhat.