Luxusbulit tartott a több millió forintot érő macskájának a TV2 sztárja

Kőgazdag fiatalok, tv2, műsor, interjű, tvműsor, reality, Rich Kids Hungary
Vágólapra másolva!
Macskája születésnapját ünnepelte a TV2 Kőgazdag fiatalok című műsorának egyik szereplője, Dulin Metta. A celeb ennek apropóján arról beszélt, milyen különleges kapcsolata van a cicájával, akiért mindent megtesz. Ahmanet nem eszik meg akármit, gazdája külön főz rá, de a macska még annak párválasztásába is beleszól. 
Vágólapra másolva!

Dulin Metta mesébe illő bulit rendezett Khao Manee fajtájú cicájának.

"Nagy állatbarát vagyok, fontos számomra, hogy Ahmanet mindenből a legjobbat kapja! Azért azt el kell árulnom, hogy a neki rendezett szülinapi buli részben a barátaimnak is szólt, nekik is szerettem volna kedveskedni, a legjobb sütiket, kekszeket szereztem be, hogy jól érezzék magukat" – mondta a Borsnak a Kőgazdag fiatalok szereplője, aki mindig is imádta az állatokat.

Egyszer azért kisírtam egy hörcsögöt. Aztán iskolás koromban befogadhattunk egy sima házi cicát, aki huszonhárom évig élt. Ő egy fekete cica volt, és nagyon szerettem, de tudtam, hogy a következő macskám fehér lesz! Minden állatból a fehér szőrűek tetszenek, kutya, ló, a fehér szőrűek kedvesek a szememnek" – magyarázta Dulin Metta, aki arról is beszélt, Ahmanet egy egyiptomi hercegnő után kapta a nevét, és pont úgy viselkedik, mint egy hercegnő.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Például nagyon válogatós. Szóba sem jöhet, hogy beszaladjak a boltba holmi száraz tápért neki. Sokan nem néznék ki belőlem, de nagyon szeretek a konyhában tevékenykedni, és bizony Ahmanet ételét is sokszor én főzöm. Mindig minőségi táplálékot kap, hogy fényes legyen a szőre, és hosszú, egészséges életet éljen. Nem felel meg neki akármilyen lazac! Van, hogy csak beleszagol az ételbe, és inkább odébb megy. Valóban hercegnőként van kezelve: ha etetési időn kívül lép a tálkájához – saját étkészlete van –, akkor pattanni kell, és enni adni neki! A legnagyobb kényelemben és luxusban élhet. Bár az asztalnál ülve a saját tányéromból sosem adnék neki enni, azon kívül mindent szabad: az ágyamba is befekhet, ha úgy tartja kedve" – sorolta a celeb, aki nem is jönne össze olyan emberrel, aki nem szeretné Ahmanetet.

https://www.instagram.com/dulinmetta/

Csak olyannal bútoroznék össze, aki ugyanúgy szereti a cicámat, mint én. Nekem nem probléma, ha az illető férfinak van már kiskedvence, én minden állatot szeretek, a pókokat sem ölöm meg! Viszont Ahmanet nem jön ki akármilyen állattal! Ha nem fogadja el a választottam kedvencét, akkor meghiúsul a kapcsolat. Lennék magamnál cica" - zárta a valóságshow-szereplő.