Meglepő fordulat a börtönt megjárt Fekete Dávid tárgyalásán

Fekete Dávid
Fekete Dávid a Fókuszban
Vágólapra másolva!
Folytatódott csütörtökön Fekete Dávid tárgyalása, akit nagy összegű csalás elkövetésével vádolnak. Meghallgattak egy tanút és szembesítés történt, ami azonban mindenkit meglepett az az volt, hogy Fekete Dávid korábbi védője is ott volt a tárgyaláson. 
Vágólapra másolva!

Szerdán a bíró csak összegezte az eddigi ügymenetet a Győri Járásbíróságon.

– ezt mondta a nap végén Fekete Dávid, akinek nem sok ideje maradt a készülésre, csütörtökön ugyanis folytatódott a tárgyalás. Annak ellenére, hogy az énekes védőjét kizárták az ügyből, dr. Kaposi Gergely is részt vett már akkor a tárgyaláson, mint meghatalmazott képviselő – számolt be róla a Bors. Egy már korábban meghallgatott tanút idéztek be az ügyben, szembesítés is történt, illetve a bíró megvizsgálta a begyűjtött bizonyítékokat. Az énekes magabiztosan nyilatkozott a tárgyalást követően.

Nyilván bármit lehet állítani, de a bizonyítékok feketén-fehéren megmutatják az igazságot, és a végén úgyis össze fog állni az objektív, valóságnak megfelelő tényállás. Bízom benne, hogy a bíróság idővel és a bizonyításokkal meg tudja majd hozni az igazságnak megfelelő ítéletet" – mondta Fekete Dávid.

Forrás: RTL